RSS Flöde

Superäcklad! Uäck! /erviluca

Postat den

Usch! Jag nästan kräks!

Uäck! Dubbel-uäck!

Jag satt i soffan och åt jättegod grönsakssoppa. Supergod! När det var bara en slatt kvar, ställde jag tallriken på soffbordet och började klia och klappa Milton, som låg bredvid mej. Då upptäckte jag en fästing på halsen på honom, så jag nöp bort den. Jag är en jävel på att ”nypa bort” fästingar! Skitskicklig! Inga små tänger och grejer behövs – ”NYP!”, bah!

Sen stoppade jag fästingen i grönsakssoppeslatten och tryckte till den med skeden: ”Ha! Där fick du, fästingjävel!” Typ.

Tittade lite slött på ”Friendzone” på MTV och fortsatte gosa med Milton, Fiona och Flisa, som alla låg intill mej….

Sen blev jag sugen på mer soppa!

Tog tallriken, gick ut i köket, fyllde på i tallriken, värmde i micron, satte mej i soffan igen och ÅT!

När allt (!) var slut, kom jag att tänka på FÄSTINGEN!!

VA-FAAN!

Jag har ätit en mosad fästing!!!

Kräks, liksom.

Vad ska jag göra nu? Är jag döende? Är det det bästa sättet att få borrelia och alla andra möjliga sjukdomar? Fy faan, igen!

Soppan ligger nu i halsområdet och funderar på om den ska komma ut…och upp…

Förhoppningsvis tillsammans med fästingen.

Uäck!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Fästingar är imponerande i mikroskåp.
  Riktigt fina hullingar. Plocka bort en härom veckan och då på jobbet tänkte jag hur ser den lilla skiten ut egentligen. Oj oj så mäktig. Kram till Erika och alla fästingar.

  Gilla

  Svara
 2. Usch då förstår att du känner dig äcklad! Det är hemskt att råka äta sånt man inte ska äta..Tex hårstrå i bröd, gaaahhh vad äckligt det är! Man drar ut det ur munnen och hårstrået är inbakat i bröd.Det är kräkvarning!

  Gilla

  Svara
 3. Om du är orolig (vilket du BÖR vara) så är mitt bästa råd (utifrån min enorma direkta kunskap) att du går till hälsokosthandeln och köper KOLLOIDALT SILVER och tar 6 teskedar delat på tre tillfällen om dagen de närmsta veckorna.

  Det är nämligen så att borrelia TROLIGEN smittar med vatten och mat (vilket man förnekar i Sverige) vilket jag sett undersökningar och dokument från USA kring.

  Om du går till veterinären så har de också K S som man ger till djur för att mota olle i grind då både hästar hundar och katter också kan få borrelia. (man häller lite i deras dricksvatten varje dag)

  Hör av dig om du vill veta mer.

  Hemikram

  Gilla

  Svara
 4. Your style is so unique in comparison to other people I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.|

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: