RSS Flöde

Jag tycker jag har det rätt fint – hemtrevligt, liksom…/erviluca

Postat den

….men så TITTAR jag mej omkring, ORDENTLIGT, och förstår att jag är ”hemmaBLIND”. SuperhemmaBLIND. För det ligger en tröja här, och ett par byxor där…..

…. och på alla ytor ligger GREJER av allehanda sorter: En ouppsatt lampa (för att det fattas en fjomp, en förpackning nya strumpor, en flaska rengöringsmedel, några nyinköpta kort som är ”bra-att-ha-ifall-man-vill-skicka-kort-till-någon”, några pennor, en Ellos-katalog, några skruvmejslar, en osthyvel, en liten handduk, några glasögon etc….

Näe, det är INTE ordentligt, och Ordning, hos oss!

Och ändå är jag rätt nöjd!

Men jag tror inte Någon Annan skulle tycka att det är ”okey” hemma hos oss. Dom/ni skulle tänka: ”Fy, vad stökigt!

Jag kan se det när jag kliver ur MITT seende och kliver in i…DITT!

Suck!

Så då måste jag börja Plocka Undan.

Och då blir jag så Svettig.

Fast jag blir Svettig ändå, så det spelar ingen roll egentligen….

Jag är i ”den åldern” där kroppen skiter i om det är varmt eller inte – den svettas när DEN vill!

Näe, tänk om jag skulle slå om HELT till DITT seende en stund och plocka undan, dammsuga och torka rent överallt, så kan jag sätta mej ner sen – DYNGSVETTIG – och känna mej nöjd, både å dina vägnar och mina…..

….en stund, tills nästa grej ”hamnar fel”….

…och jag inte ”ser” det, eller bryr mej.

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. i really appreciate coming here everyday to see what’s new on your website, and i already told my friends to do the same. lista de email lista de email lista de email lista de email lista de email

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: