RSS Flöde

Att dejta sina söner/erviluca

Postat den

Att dejta sina söner kan rekommenderas. Visserligen har jag träffat dom en och en sådär som man gör lite spontant då och då ändå, men så bestämde jag mej för att verkligen TRÄFFA dom en och en och oj vad bra det blev och vad fina samtal vi haft!

Först var det Minsting som det blev lite spontant med. Han flyttade ju hem nu i juni efter 1 år på Folkhögskola i Tjottahejti. När han kom hem igen hade både han och jag behov av att prata, tror jag, för han satte sej i vardagsrummet med mej och PRATADE. Så mysigt. Sen tittade vi lite på några filmer han rekommenderade. Intressant.

Några veckor senare dök Storing upp. Han skulle egentligen kommit med sin flickvän men hon blev sjuk. Vi fick några kvällar tillsammans samt en långpromenad där vi verkligen pratade om allt och inget och lite till. Mycket givande och fint.

Sen tänkte jag att jag måste ju träffa dom andra två också, sådär ensamt. Så jag kontaktade Äldste sonen och frågade om han ville gå på en dejt med mej. Det ville han. Vi träffades i Rålambshovsparken med picknick och vin på kvällen och pratade, åt och drack så det stod härliga till. En verkligt trevlig, fin och givande kväll!

Till slut var det Mellans tur att dejta mej. Han undrade om inte dom andra bröderna skulle vara med, eller hans sambo? Nej, bara du, sa jag. Så vi träffades i Rålambshovsparken idag, med picknick (maten gjorde han – jag stod för vinet och vattnet) och det var lika trevlig, mysigt och fint som dom andra dejterna jag haft med mina söner.

Jag har verkligen lyckan att vara mamma till fyra fina varma goa kloka och helt olika söner. Så fantastiska var och en för sej på sitt sätt.

Jag är så stolt och oerhört tacksam över dessa fina pojkar.

Alla fyra har varsin unik plats i mitt hjärta.

Amen.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: