RSS Flöde

Hon valde mej! /erviluca

Postat den

Efter en lång dag på jobbet var jag på väg hemåt med mina två hundar, Matilda och Elsa. Båda var kopplade och dök ner in i en buske med sina nosar då båda plötsligt DROG TILL i kopplena och en hare flög upp hur busken och skuttade iväg. Jag tappade kopplet som Elsa satt fast i men lyckades hålla kvar Matilda.

Elsa sprang iväg efter haren. Jag använde min allra myndigaste röst och ropade ”NEJ, Elsa! Stanna!”. Döm om min förvåning när hon stannade och så tittade hon på mej, på haren och på mej igen varvid hon tog några steg mot haren. ”NEJ! KOM HIIIT!” ropade jag. Elsa tog några steg mot mej, stannade, tittade på haren, på mej och på haren. ”KOM HIIIT!” sa jag med min mörkaste röst. Då kom hon. Hon kom!!

Elsa ❤

FATTA!! Jag har inte kunnat ha henne lös eftersom hon får upp spår, springer efter djur och kommer inte när jag ropar (när hon fått upp spår, för annars har hon kommit). Vilken lycka!!

Hon fick beröm och pussar och mer beröm! Och hon såg sååå stolt ut med hög svansföring viftandes. Det såg ut som om hon sa ”Jag var jätteduktig! Jag komde till matte fast jag ville springa efter det roliga djuret!”.

——————————————————————–

#stoltmatte #jagvilllevahund #jagvillleva #ryskgatuhund #ryskagatuhundar #Facebook #älskahundar #älskarhundar #blandras #blandrashund #tvååriSverige #ervilucah #mammatillfyrakillar #glad

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: