RSS Flöde

Hallå, ni män som slår! /erviluca

Postat den

Vissa män slår. Mycket och ofta.

Vissa män slår ihjäl sina kvinnor. Dödar dom. Gör så att mödrar och fäder förlorar sina döttrar, så att barn förlorar sina mödrar, så att syskon förlorar sina systrar, så att arbetskamrater förlorar sin arbetskamrat. Gör väldigt många människor ledsna och förtvivlade. Forever.

Vissa män tycker att deras ilska är berättigad, att dom äger en kvinna, att dom har rätt att slå henne, tror att det hjälper att slå, tycker att det hjälper (dom).

Vissa män menar att dom uppfostrar sina kvinna, håller henne hemma, håller fast henne, för att om dom släpper henne lös försvinner hon, kanske. Dom tror att hon flirtar med andra, att hon ska försvinna, att hon ska luras/att hon luras och ljuger….

Vissa män säger att det är hennes eget fel, det är hon som provocerar, det är hon som börjar, det är hon som flirtar/är otrogen, är klumpig, är ful, är dum….

Vissa män slår. Mycket och ofta eller sällan och lite. Vissa män slår. Inte alla. Det vet vi. Inte alla.

Men VILKA män slår? DET vet vi inte. För dom vågar inte stå upp för det, söka hjälp, bara sluta, göra något åt det.

Är dom dumma i huvudet? Är dom födda onda? Är dom helt annorlunda än alla dom som inte slår?

Dom är fegisar, gömmer sej, låtsas att dom inte är ”män som slår”…. Går med i grupper som är EMOT män som slår. Säger att ”jag skulle aldrig slå en kvinna, hon ljuger och hittar på”.

Vi andra får inte veta vem det är som slår, för kvinnorna är lojala, håller tyst, berättar inte och alla omkring är lojala, håller tyst, berättar inte.

Vore det inte rätt bra om MÄN SOM SLÅR sattes fast i stupstockar på torget? Eller skickades till en ö någonstans i Ingenstans där dom tillsammans med pedofilerna och våldtäktsmännen kunde slå och utsätta varandra, för varför ska VI – snälla och oskyldiga kvinnor/människor – drabbas av dom som inte kan låta bli att skada och göra illa andra/kvinnor?

Varför ska VI drabbas av ER?

Och varför söker ni inte hjälp???

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: