RSS Flöde

Uppdateringarnas vara eller icke vara/erviluca

Postat den

WordPress har uppdaterat sin sida, eller nåt sånt, och som vanligt tycker jag att uppdateringar är sämre än innan och det tar sååå lång tid innan man fattar allt och varför det skulle vara bättre än det var tidigare. Men, men så länge jag kan lägga ut blogginlägg får jag väl vara nöjd.

Jag kan berätta att jag för några år sedan var ”Expert (Familjeterapeut)” på en frågesida på http://www.alltforforaldrar.com. Jag svarade på frågor om barn och relationer i flera år där och tyckte det var jättekul och intressant, MEN så ändrade dom hela sidan och jag fattade inte längre hur jag skulle lägga in svaren. Jag försökte flera gånger, men gav till slut upp, och slutade för att jag inte fattade hur man gjorde. Såååå tråkigt! Jag älskar ju att skriva och jag älskar att jobba som familjeterapeut/ge råd/tipsa/lära ut.

Jag förstår att saker och grejer måste bli liiiite bättre hela tiden, utvecklas etc, men ibland skulle jag önska att man fick VÄLJA. OM jag tycker att det funkar alldeles utmärkt med sidan/grejen jag använder kan jag väl få fortsätta använda den?

Snacka om att utvecklingen har gått snabbt sedan jag föddes! TV:n var tex rätt ny i hemmen när jag var liten och det fanns EN kanal med ETT barnprogram EN gång i veckan på svartvit tv. När ”solen” (ni i min ålder VET) kom på vädret sprang vi till TV:n eftersom det var som att se på ”tecknat”.

Utvecklingen har gått fort och det är som om den går fortare och fortare. Hade någon sagt till mej att alla skulle ha VARSIN telefon utan sladd och GÅ OMKRING och prata i den UTOMHUS och ÖVERALLT och att man dessutom skulle kunna SE den man pratade med, när jag var ung, så hade jag både sagt ”Aldrig!” och ”Varför??”.

Däremot trodde jag det skulle finnas flygande bilar, eller åtminstone bilar som körde utan förare. Det finns det inte. Än.

Såja. Nu blev det ett helt annat inlägg än jag hade tänkt skriva.

Men så blir det ibland.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Det händer att solen dyker upp i rutan och jag blir ännu gladare nu, än när jag var barn. Nynnar till melodin och gäspar ikapp när solen går ner. 🌞

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: