RSS Flöde

Bilderna är inte mina/erviluca

Postat den

När jag äntligen fattar hur man laddar in bilder från mobilen till datorn…(ja, jag vet – nivån på kunnandet gällande sånt här är Under Lågvattenmärket….nästintill på ”Förbjudet-att-kunna-så-lite-nivå”) ….

……och hittar rätt i datorn bla bla bla och allt sånt….

…..så frågar datorn (eller om det var mobilen? Nej, det var nog datorn) : ”Vill du ladda ner alla 2546 bilder?” och jag bah: ”Va?! Så många bilder har jag ju inte ens i telefonen!!”…men jag klickar på ”ja” och så börjar överföringen.

När jag sedan tittar på bilderna är minst hälften, om inte mer, inte mina bilder! Det är kvinnor och män i olika situationer, men jag har aldrig sett dom! Och jag har absolut inte tagit bilderna själv….om jag inte blivit heeelt dement och gått omkring och tagit bilder på människor jag inte känner.

Hur faan har det här gått till?

Jag skriver till Äldste sonen och frågar och tar för givet att han ska svara: ”Jahaaaa, men då har du….#braförklaringsomärsjälvklarförhonom. ” Men det gör han inte, han svarar ”Jag vet inte….”.

Eeeeeh, va?!?

Att den otroligt datorkunnige sonen, som bygger sina egna datorer och gör sina egna dataspel och har ett eget företag i den branschen, svarar ”Jag vet inte”, gör att jag faller……….

….och faller………

….och kan inte ta mej upp igen…..

Nejdå. Jag bah skoja!

Jag tänker ”Jaha, då är det lite ovanligt då”, men det jag vill göra är att ta bort alla bilder som inte är mina. DET ska jag göra iallafall.

Och kanske är jag lite unik som lyckas få 1000 bilder som inte är mina in i min dator….kanske inte.

Men nu ska jag gå och handla för ikväll kommer Mellan och hans tjej på middag.

Förresten måste jag berätta lite mer om min semester. Den har varit ganska händelselös….eller inte. Skitsamma! Jag berättar i nästa inlägg.

Tror jag.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

PS. Hur lägger man till musik på Instagram? DS

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: