RSS Flöde

#lägenhetsbyte.se /erviluca

Postat den

Vallhornsvägen ritning

Nej, det går inte. Hur mycket jag än älskar min (nya) lägenhet så är hyran för hög för mej (en person). Ja, jag hade dyr hyra förut också, men då hyrde jag ut ett rum (vilket ju är en historia för sej…men dom historierna finns i tidigare inlägg i min blogg) och fick råd att betala hyran ändå.

Min nuvarande lägenhet är såååå fin och såååå välplanerad. Den är nästintill perfekt faktiskt! Ljus, luftig, bottenvåningen, egen uteplats med liten ”täppa/gräsmatta”….

Drevvikens badplats

….nära naturen, gångvägar utanför, lekplatser på nära håll (älskar ju barn!) och DESSUTOM finns det två hundrastgårdar ett stenkast ifrån huset där vi bor. Går man en liten bit utefter en liten gångväg kommer man till en sjö (Drevviken) och följer man den kommer man till en badplats. Såååå fint!

matteparken

Dessutom bygger man just nu en jättefin park bakom huset: #matteparken. Den kommer att besökas av allt ifrån pyttesmå besökare till tonåringar till vuxna. Snart färdig. Jag ser varje dag hur den växer fram.

Dessutom är det ca 6-7 minuters gångväg till det lilla centrumet varifrån också pendeltåget går. Att åka pendeltåg är bättre än att åka tunnelbana. Det är ren och skär fakta. Pendeltåget är tyst, smyger fram på spåret och man kan titta ut. Det är för det mesta inte heller lika proppfullt som tunnelbanan. Det är 5-6 stationer till Centrala Stockholm.

lägenhetsbyte 4

Denna härliga lägenhet ska jag byta mot någon annan, billigare lägenhet. Först la jag ut en annons på blocket. Inget hände.

Sen la jag ut en annons på http://www.lägenhetsbyte.se och ”FOFF!” så dök det upp över 100 (hundra!) möjliga byten – allt ifrån direktbyten till triangelbyten. ”JIPPI!” tänkte jag. Sen började jag klicka i ”ja” så det stod härliga till (vilket betyder att man är intresserad PÅ RIKTIGT och det är inte bara datorn som tycker det) och sen väntade jag….

…och väntade.

lägenhetsbyte 6

Nu har jag kanske 10 lägenheter där alla klickat i att dom är intresserade av att gå vidare med visningar etc och kanske 50-70 lägenheter där vi ”matchar” (datormässigt) men där en eller två inte aktivt klickat i att dom verkligen godkänner matchningen. PUST!

Det är såååå jävla enkelt att klicka i ett ja eller ett nej! Varför gör dom inte det???

lägenhetsbyte 5

Och det är såååå jäkla enkelt att svara på ett meddelanden när man väl matchar till 100% OCH har klickat i ”ja”.

VARFÖR I HELVETE GÖR NI INTE DET???

Och om ni inte längre är intresserade av byte: TA BORT DIN ANNONS, eller skriv i din annons att du bara hänger där ”på kul” och är egentligen inte intresserad av att flytta över huvud taget.

glad ledsen

Ni som INTE SVARAR skapar frustration! Man blir GLAD: ”Åh, jag matchar med DEN, som ligger i det område jag helst vill bo (och då vill faktiskt inte alla bo mitt i stan/Sthlm, tex jag)!” och så blir man glad och skriver: ”Ska vi gå vidare med visning?” och så får man inget svar!

glada medarbetare inte 9

Sååå irriterande!

SKÄRP ER FÖR FAAN!

Och trots att jag VET att ingen i detta universum kommer att bry sej ett skit om det här blogginlägget, och ingen kommer att klicka på ”ja” oftare för att jag skriver detta, för så här ÄR människor och så  här ÄR livet…..

…..så bara måste jag skriva av mej min frustration.

Done!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Jag bara älskar din humor:-)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: