RSS Flöde

To have or not to have…Corona /erviluca

Postat den

sjuk 1

Jag blev sjuk i fredags. RIKTIGT sjuk. ONT i hela kroppen, hög feber och illamående. Jag kunde inte äta och vattnet jag drack rann ut i andra änden…s a s. Jag var såååå sjuk. Och hade såååå ont överallt. Jag snodde runt som en mask i soffan där jag låg, för att det gjorde så ont att ligga stilla.

covid 19 1

”Covid19”, tänkte jag. Näe, jag tänkte faktiskt ”Corona”, men sen skrev jag det till min syster och då förklarade hon att det faktiskt heter Covid19 ”….eftersom Corona är viruset men Covid19 är just det här…. bla bla bla”.

sjuk 3

Det kändes som ett (litet) problem att inte VETA om det är The One And Only flu eller inte….men jag tänkte att ”det borde vara Covid19” för annars vore det liksom slöseri att ligga där och må dåligt i onödan, med en vanlig gammal influensa när världen är full av Corona. Så jag bestämde mej för att det var The One och förberedde mej på Ännu värre mående….

Lite värre blev det nog, för jag fick hjärtklappning och när jag kände efter riktigt noga så var det rätt tungt att andas också, men då behövde jag verkligen KÄNNA EFTER….

Väntande kvinna

…men ingen hosta. ”Den kan komma efter 3-4 dygn”, fick jag veta. Så jag väntade. Och väntade. Ingen hosta.

sjuk 4

Jag var helt slut några dygn efter att febern försvunnit, men sen kom kraften långsamt tillbaka och jag började undra om jag verkligen haft Covid19.

Då insjuknade Minsting med hög feber och kräkattacker. Fi faan vad sjuk han är! Ont i kroppen, hög feber, illamående och spy-attacker.

Jaha, då var det väl inte Covid19 då – då var det väl vanlig  jävla maginfluensa.

Fy faan vad onödigt!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Men illamående, kräkningar och diarre är ju också symptom på covid-19 så det är säkert det ni haft.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: