RSS Flöde

Examen på Luleå Tekniska Högskola 2019/erviluca

Postat den

Flyga till Luleå

 

Åkte upp med flyg. Man tänker att ”flyg går fort” och det stämmer väl, MEN det tar först X antal timmar och EFFORT att ta sej till flygplatsen, därefter incheckning med allt vad det innebär….och sen V Ä N T A N….3 timmars V Ä N T A N…. nej, jag dricker inte alkohol när jag väntar på ett flyg….har liksom aldrig fått den vanan…och att dricka alkohol ENSAM på en flygplats…Nä.

 

Möttes av Storing och hans kompis Felix på Luleå flygplats. Felix hade lånat sin flickväns bil och vi blev skjutsade först hem till Storing, för all lämpa av väska, och sen vidare till en pizzeria/pub. Det var liksom den puben (utanför campus) dit studenterna gick. Där blev jag presenterad för ägaren som tyckte det var kul att träffa Storimgs mamma.

Vi beställde mat och öl och satte oss och snackade o åt, och sen dök Felix upp med flickvän och vi fortsatte prata om Livet, killgissningar och om hjärnans utveckling och andra Viktiga Saker. Jättetrevligt!

04900571-4F5E-4D4F-8F4A-12A44C465D26

Sen gick jag och Storing hem till honom där vi ägnade resten av kvällen åt att titta på Stand up på Datorn/tv:n. Har du inte sett/hört Trevor Noah – gör det!! #trevornoah

Pö fredagen åkte vi in till Luleå Centrum där jag köpte examenspresent till Storing; en klocka och en kedja att ha runt halsen. Sen köpte vi med oss lunch och åkte tillbaka till hans lägenhet.

8B00D437-D1A2-4922-B33F-81E7A1597E0D

På em var det Examens-ceremoni i skolans aula: Det hölls ett par tal, Snapsakademien sjöng och sedan kallades eleverna upp en och en och en och fick motta examensbevis och sen stå på en ”ramp”. Det var fint och högtidligt. Efteråt hände det egentligen ingenting. Storing och hans kompis Kasper hade bokat bord på ett ställe så vi gick dit och åt och hade trevligt.

69B13313-4088-4373-83F6-567C1A6DCB94

På lördagen var det FINAL, dvs Bankett. Jag ”sprang runt” i Storings lght och letade febrilt efter min svarta bh. Man kan väl inte ha vit bh under en svart klänning där överdelen är spets?? Jag hittade inte den svarta bh:n så det fick bli en vit – ett svårt trauma. Sen tog jag på mina fina svarta ”högklackade” finskor, och så kom Storings pappa med fru (och hon var sååååå vacker i sin gammalrosa långklänning!) och så gick vi. Storings pappa med fru tog bilen, vi hade bestämt att åka med bussen, för det var roligare för Storing att åka med sina kompisar.

Det var härlig stämning i bussen och när vi kom fram till Boden och festlokalen  så möttes vi av ett hav av vackra människor i långklänningar eller mörka kostymer. Vi slussades in i ett jättefint stort rum där vi fick ett glas champange.

A20ACC26-BF6D-4C70-AE5B-1463DA9DD923

 

Därefter gick vi in i en annan stor sal där det fanns en stor scen och många många dukade bord. Det var bordsplacering och som tur var fick jag sitta bredvid Storing. Sen följde en kväll av god mat, vin, uppträdanden av olika sorter och därefter var det dans. Jag hade såååå kul och dansade så fötterna glödde och svetten stänkte!

Stämningen var hög under hela kvällen och alla verkade ha det riktigt kul!

013488D3-3335-4321-B16E-10BAADF59636.jpeg

På natten nån gång gick jag iväg mot bussarna som skulle ta oss hem. Då hade jag så ONT i fötterna att jag var tvungen att ta av mej skorna….så jag trippade till bussen med skorna i handen, i strumplästen…

….och sen vingeltrippade jag vidare från bussen och till Storings lght i strumplästen med skorna i handen, och lovade mej själv att ALDRIG MER ha högklackat. Det är inte värt smärtan. VEM bryr sej anyway om vad jag har på fötterna?

Storing kom inrumlande på morgonkvisten och hade haft ”jättekul!”

7684B1A9-6F07-454B-A3B5-9ADEBDB6B319

 

Dagen efter fick jag se bilder på bl a mej själv, och Fyfaan vad jag ser 🤢🤡👹 ut. Men men….

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: