RSS Flöde

Den sista färden /erviluca

Postat den

roslagsbanan vinter

Det slår mej på morgonen när jag sitter på Roslagsbanan på väg mot jobbet i stan att det är troligen SISTA gången jag åker detta tåg på morgonen till jobbet…..

”Bäst att njuta….eller nåt”, tänker jag. Att liksom FÅNGA dagen, eller stunden…Så jag fångar den via mobilen. Hela vägen till jobbet. Eller NÄSTAN hela vägen, eftersom jag struntade i att filma den biten jag går från Mariatorget till Fatburs Brunnsgatan. Det är en promenad på ca 10 minuter. Den får enbart bli ett minne i huvudet.

#försökerläggautmobilfilmerna #misslyckas #försökerigen #misslyckasigen

Jaha. Jag tänkte lägga ut filmsnuttarna här, som visserligen varken är högteknologiska, eller ens sevärda EGENTLIGEN, men som ändå är ett Tidsdokument på nåt vis….

…MEN webläsaren, eller någon annan/annat ”stöder inte….” eller nåt, och jag måste ”uppgradera till PREMIUM” för att få göra det här…

premium.png

….och trots att det vore rätt roligt att ”uppgradera till PREMIUM” (för då händer det MASSOR av spännande saker!) så kan jag inte göra det nu – mitt i flytt (-kostnader!) och sånt – så jag avstår för nu….

…..och ni får TÄNKA er resan från Åkersberga till Mariatorget….

Wohoooo! Värsta Netflix-fantasifilmen.

Eller inte.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: