RSS Flöde

Influensa anno 2019 /erviluca

Postat den

 

I tisdags (förra!) insjuknade jag med feber och värk i kroppen när jag var på jobbet. Jag jobbade vidare ändå och när jag var på väg hem i tåget hostade jag så att jag säkert både skrämde, och smittade, halva vagnen…😬 Sorry, people! 😏

Väl hemma tog jag tempen: 39 grader!

cc84b82b-826e-48af-a1c1-0bb559b67e19

Onsdag och torsdag låg jag skakande i soffan/sängen med hög feber, svettandes, frysandes, illamående – gick upp då och då och kräktes – och nästintill döende. Ibland lyfte jag på huvudet och viskade till Minsting: ”Kan jag få vatten?” eller ”Gå ut med hundarna!”. Han lydde. Han såg väl att jag var döende…..😏

b1d50240-7119-4c3b-bfcd-ca8e2fc6f408

 

Jag har ju alltid kämpat ”in i det sista” och flyttat berg möbler, gått hundpromenader, lagat mat och fixat allt med migrän och allehanda sjukdomar. Minsting har nog aldrig sett mej såååå sjuk.

e78bcd25-608c-4d23-9388-e65263a2646c

Från och med dygn 3 har influensan varit ”hanterbar” och jag har kunnat se på TV, äta utan att kräkas etc, MEN jag hostar, och hostar, och HOSTAR. Först var det torr hosta, nu är det inte det. Magmusklerna byggs långsamt upp….. 😬

Nu är det som att influensan gör lite som den vill med min kropp: Hostan är konstant, men resten….; lite snorig hit och dit, eller inte….plötsligt ont i halsen….eller inte….rörig mage/illamående….eller inte…..Hej och hå!

AB2815EE-91AF-4FA6-8A03-39D1B4765C7D.jpeg

 

Sammanfattningsvis är jag HEEEELT SLUT!

Det känns som om någon tagit en stor dammsugare och satt i arslet och sugit ur min kropp ALLT!

Kvar är ett skal av mitt forna jag.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Krya på dig

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: