RSS Flöde

Borttappat cykellyse/erviluca

Postat den

A373AE28-E78F-47EB-803A-1E573F5DBB4A

 

Jag har en helt fantastiskt litet cykellyse som man laddar i datorn. Det är en liten lampa med en flärp på som man snor runt styret när man använder den och den är otroligt lätt att sätta på och ta av och förvara i handväskan.

För några dagar sedan upptäckte jag att en lampa var röd på lyset. Jag listade ut att det betyder att cykellyset behöver laddas. Jag har kört så korta sträckor med det så att jag har kunnat använda det jättelänge utan att ladda det.

0715B282-A717-4728-B49E-0E8E577FC8A8

På kvällen tänkte jag att ”Nu är det dags att ladda cykellyset” så jag kollade i handväskan för att ta fram lyset och sätta det i datorn. Inget lyse! Jag rotade igenom hela väskan flera gånger och tog ut allt och hittade det inte. Det är ett hål i väskan – mellan innertyget och ytterskalet så jag tänkte att den försvunnit däremellan, men jag kände igenom hela väskan ; inget lyse.

”Jag kanske la det på hatthyllan”, tänkte jag och gick och letade. Näe. Men bland hundkopplena då? Näe. I badrummet? Man vet ju aldrig var man ibland lägger saker när man inte tänker liksom. Näe. På köksbordet? Näe. Var kan jag mer ha råkat lägga cykellyset? Jag letade tamejfaan överallt! Borta!

09745393-752A-4F40-8373-4308FA4DB197

Kvällen därpå när jag cyklade hem använde jag en ficklampa som jag klämde fast mellan väskan och cykelkorgen. Det funkade hjälpligt, men jag funderade verkligen på var jag kan ha lagt cykellyset.

Samma sak nästa kväll: ”VAR FAAN ÄR CYKELLYSET?!?” Det var ju så BRA!

Jag letade lite till hemma, men icke sa nicke! Inget cykellyse.

Det gick några dagar och kvällar, och jag fortsatte använda ficklampan istället.

Så igår, när jag satte mej på cykeln…..”Vad FAAN?!?” Cykellyset satt på styret!

HUUUUR..…???

Jag orkar inte….

Tröttsamt är bara förnamnet.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Grattis! Mitt var bara spårlöst försvunnet och sönderslaget!

  Gilla

  Svara
 2. Stefan Viktorsson

  En övernaturlig illusion? Livet ska bestå av oväntade, oförklarliga episoder.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: