RSS Flöde

Punka på cykeln /erviluca

Postat den

punktering

Det är punka på cykeln IGEN!

Suck!

Det är såååå KOMPLICERAT när det blir punka på cykeln! Jag HAR försökt laga punka på cykel förut, men det enda som hände var att det blev FLER hål på däcket. Näe, jag VILL INTE laga den själv! Jag kan byta däck på bilar, men inte laga cykel-punka.

laga punka 1

VILL INTE!

Förra gången skulle min inneboende laga punkan….Det tog ca 5 veckor…Orkar inte GÅ och handla i 5 veckor. Igen. Gången innan lagade en ”ensamkommande afghan” punkan. Det funkade bra. Men sen blev det ju punka igen inom bara någon månad, så frågan är om den blev dåligt lagad….? Eller cyklar jag på glasbitar jämt och ständigt?

Hm.

punka

Dumma däck!

Jag får lust att köpa en ny cykel. Men det går ju inte heller! Både för att jag faktiskt inte har råd (men jag kan ju köpa en billig – begagnad – och jag behöver faktiskt inte en massa växlar och sånt…), men också för att man inte får forsla cyklar på bussar eller i tunnelbanan eller på tåg….

damcykel 2.jpg

….så OM jag köpte en cykel via blocket i tex Täby eller Haparanda  Sollentuna….så skulle jag inte kunna forsla hem den. Och så är det för långt att cykla hem den.

rumpan bak

Faan när ”hur man än vänder sej är rumpan bak”…. på ett ungefär.

Jag får väl GÅ till Rydins Cykel i Åkersberga då.

GÅ 3 km med punkat bakdäck (”kadung! kadung!” låter det)….och så har han bara öppet på lördagar ”när solen står i zenit till hälften” och ”när farmors mosters kusin kommer på besök en måndag”.

Pust!

Livet är hårt.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: