RSS Flöde

Finnes: Klok, behaglig, arbets-sam, punktlig, snygg, lättlärd, lättsam jättejättebra och bäst kille med humor på 21 vårar /erviluca

Postat den

casper m fl

 

Nu har Mellan varit arbetslös lääääänge. Tycker vi. Typ 5-6 månader. Det trodde han inte när han slutade jobba på förskolan i somras där han var ”timmis”.

Han vill helst jobba i butik och vara butikssäljare. Han söker på #Rusta, #Jula, #Coop, #ICA, #Willys etc och på #Pressbyråer, #Teknikmagasinet, #Elgiganten, #XXL, #Jack & Jones, #NewYorker…..och på olika cafeer som #Barista/cafebiträde….

arbetsannons

Gärna stor affär, eller men det går också bra med liten, eller på cafe. I annonser står det först att ”ingen erfarenhet krävs” och att personen ska och kan läras upp på plats. Och Mellan söker och HOPPAS….

….sen får han ett svar att det varit många sökande och flera har en massa erfarenhet så därför går dom vidare med dessa. Och det förståååår jag. Och han.

barista .jpg

Men hur ska han få erfarenhet om han inte får börja någonstans? Han vill inte gå tillbaka till förskola eftersom han inte vill jobba på förskola. Risken är att han liksom ”fastnar” i den genren. Han vill jobba med försäljning. Men inte telefonförsäljning, utan riktig försäljning ”på golvet”.

rusta.png

FINNS DET NÅGON VÄNLIG SJÄL DÄR UTE SOM HAR ETT JOBB LEDIGT I EN AFFÄR, eller på ett cafe, I STOCKHOLMSREGIONEN, SOM KAN LÅTA MELLAN FÅ PRÖVA ATT JOBBA DÄR OCH VISAR VAD HAN GÅR FÖR? Om han inte funkar så är det bara att säga ”tack och hej – leverpastej!”.

Casper bild

Mellan är en behaglig typ. Han har lätt för att lära och han har alltid varit omtyckt av omgivningen och har alltid haft lätt att få vänner. Han har humor och är otroligt snäll och hjälpsam. Han vill alltid väl. Han är ordentlig och noggrann i det han gör. Och så är han stark och kan hugga i om det behövs. Han behåller också sitt lugn i stressiga situationer. Och är punktlig. Och trevlig. Och bäst.

Anställ honom idag – i morgon kan det vara för sent!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Plantagen söker i Hässelby, Barkarby och Farsta. Han får väl säga att att han känner min dotter, hon känner butikschefen i Hässelby. /oinloggad
  vslip

  Gilla

  Svara
 2. Om man en gång har jobbat i butik särskilt i en kedja brukar det var lättare att få jobb i andra butiker, då man har kassa och butiskvana.

  Gilla

  Svara
 3. Ja du får höra av dig isåfall 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: