RSS Flöde

Farmor/mormor-åldern/erviluca

Postat den

åren går.jpg

PLÖTSLIGT infinner sej bara en ”Ålder”, liksom. Jag hinner inte med! Jag är aldrig beredd, fast jag BORDE vara det. För jag ser ju…runtomkring…Jag hör ju och FÖRSTÅR ju…ändå är jag inte BEREDD.

Jag minns min första ”Vet tant vad klockan är?” när jag var 25 år….och hur jag tittade mej omkring för att se VEM barnen frågade…och insåg att det var JAG som var ”tant”….

Allt blir mer och mer PLÖTSLIGT! Det går fortare och fortare. Livet.

Jag har hört att det stannar av lite när man blir (ännu) äldre, men just nu går det i 180 knutar. Livet.

December 13, 2004 Baby Fanatic

Mina vänner här och där blir mor- och farföräldrar. Det är inte så konstigt. Egentligen. Eller så är det liiite konstigt, fast jag börjar vänja mej. Det konstiga är att dom får barnbarn, är lyckliga över det och visar bilder på FB…och så går det typ 1 månad, så har barnbarnet blivit 3 år!! Det är DET jag inte fattar. HUR kan barnbarnet ha blivit 3 år när det föddes nyss!?! DESSUTOM blir det fler barnbarn plötsligt. Liksom.

farmor och barn 2

Men det konstigaste hände igår. Jag cyklade till Färgaffären för att köpa färg till en byrå jag skulle måla om. När jag var på väg hem var det någon som tutade och tutade på en sån där cykeltuta, bakom mej. Jag brydde mej inte, för tänkte inte att det gällde mej. Men det fortsatte tuta, så jag vände mej om, och där kom två killar cyklande (i 12-14 årsåldern) tjoandes. Jag tittade förvånat på dom när jag insåg att det var mej dom tutade åt, varvid dom såg både förvånade och generade ut. Dom cyklade förbi och mumlade till varandra ”…det VAR inte farmor…”.

farmor i gungstol

FARMOR!! JAG?!?

Sen insåg jag att jag ÄR i ”farmor/mormor-åldern”. Men hur FAAN ska man fatta det?! När man känner sej som 27 och precis har kommit i ”vuxen-åldern”?!?

Pust!

Life is hard.

Grymt sa gris

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Haha! Ja den åldern!
    Själv är jag numera dubbelmormor och inte känner jag mig så mycket äldre för det. 😀

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: