RSS Flöde

Bitterfittig /erviluca

Postat den

IMG_0253

Jag är sur, arg, riktigt missunsamt bitter och avundsjuk. Och säg inte att jag bara skadar mej själv, och att jag ska tänka positivt och blättan blättan blä. Jag vill inte!!
Varför är jag så bitter, sur, arg och irriterad?
Det kan jag inte berätta. Dessa känslor är fullkomligt omoderna, fula och fel fel fel!
Jag vill spotta, svära och fräsa över all jävlighet, orättvisor och pissråtteskit.
Jag tycker det är för jävligt och orättvist att X blä blättan blä, för att om X gjorde pruttpiss och Y suddenduddendi, borde inte X få struttendutten, för det är så ORÄTTVIST så det pyser illaluktande fis om det, och jag tänker fula svarta tjäriga tankar som smetar sej fast i mitt inre. Och vem blir lidande av det? JAAAG!

Sen blir jag så jävla inihelvetes irriterad och arg på skitpissråttebajs för att det är så obegripligt och för att det finns inget jag kan göra eller så finns det det, men jag fattar inte vad och det gör mej så arg! Eller bitterfittig. Bitter som värsta bittermandelbittrig bitterfitta. Så bitter blir jag!

Fräääääääääääääääääs!!!!!!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Sådärja, någon som uttrycker exakt hur jag känner med jämna mellanrum!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: