RSS Flöde

”Överhörda” mobil-samtal/erviluca

Postat den

 

…….från tunnelbana och tåg i Stockholm anno februari 2017.

 

Om att hata sin kille

wienersemla

”Jag blir så himla irriterad på killar alltså!…..Dom fattar ju ingenting!….Men alltså: Jag vill ha en wienersemla! Och han bah…..Och jag bah: Men åk och kolla var det finns, liksom! Men han bah….Och nu har jag ringt och kollat på typ 10 ställen och hittade till slut ett där dom har, så ringde jag han och sa det, och han bah ”Jag orkar inte!” Typ. ”Orkar inte!?!” Han har ju bil! Jag fattar inte! Jag hatar honom! Hatar! Jag är såååå sugen på en wienersemla! Näe, jag vill inte ha en vanlig! Jag är sugen på en wienersemla! Han är helt dum i huvet!!”

Om dykning

dykare

”Jag har varit på Seychellerna….mmmm….typ 2 veckor…..Ja, vi dök, men jag är sååå besviken! Det var inte alls som i Egypten….Nä….Jag åker till Egypten igen nästa gång….typ i maj….Jamen i påsk ska vi ju till Österrike igen….Vi brukar åka dit på påsklovet…Jamen Johanna behöver helt ny utrustning….Näe, hon vägrar ha Jespers…för hon vill ha rosa….Ja….”

Om att resa…

”Vi ska åka till USA om 1 månad…Nja….vi ska resa runt…Tänkte att barnen behövde få veta lite mer om….Ja….Nej, vi var ju där för 3 år sedan men då stannade vi på samma ställe typ…Ja, i New York….”

 

Om ”viktiga saker”…

”Försäkringsbolaget är såååå segt! Men jag veeet! Det blev helt fel färg på golvet! Jag ville ha ljustbeige och det blev mörkbeige….Inte snyggt! Nu får de byta ut allt! Jag orkar inte! Det är skitjobbigt! Vi måste klättra in i hallen typ. Jag är sååååå trött på stöket! Jamen jag veeeet!”

 

Om tandläkarräkningar

tandläkare.jpg

”Dom tog betalt bara för att ge råd! Hade jag vetat det så hade jag bett dom att inte ge mej något råd, typ! Det stod i räkningen att råden kostade typ 450 kr! Och det han sa var typ ”du måste borsta tänderna”, eller nåt och det visste jag ju redan, så det rådet kunde dom ha struntat i….Jamen jag fick ju se räkningen efter att jag betalat i kassan, så jag….Jag VEEET! Dom tar betalt för allt allt! Nästa gång ska jag säga åt dom att inte prata alls, eftersom varje grej dom säger verkar kosta pengar. Förresten verkar det kosta pengar bara man öppnar munnen! Det är inte klokt! Hur har folk råd?!?”

Om graviditetstest

graviditetstest negativt.png

”Jag var inte gravid. Jag kissade typ på tre såna där stickor tre mornar i rad. Det blev ingen rand. Näe, det är skittråkigt! Eller inte. Jag vet inte….Näe, han vill inte! Men vill killar någonsin bli pappor, liksom? Dom bah: ”Nääää! Man blir så låst!” typ. Men ändå har dom sex med en! Jamen jag veeet! Vi hade inget skydd, och hur kan han då blir förvånad om jag blir gravid?? Men hallå! Han veeeet ju hur barn blir till, eller?? ….Jamen, han kan väl inte ta för givet att jag ska göra abort!!”

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Ärligt talat…. skrämmande! 😦

  Gilla

  Svara
 2. Tänk om de hade fått läsa här, jag tror att de hade rodnat ända upp i hårfästet.
  Du återger på ett rättså roligt sätt. 😉👍

  Gilla

  Svara
 3. Allvarligt; är detta verkligen sant???

  Gilla

  Svara
 4. Rolig idé att du skriver ned överhörda mobiltelefonsamtal och delar med dig! Men man blir mörkrädd…. Är folk så otroligt dumma och enkelspåriga?

  Gilla

  Svara
 5. Maria Ebbeskog

  Jag forskar om hörande och jag slutar aldrig att förvånas över vad de hittar på att säga…
  /Maria

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: