RSS Flöde

Analsex….eller hur var det nu?/erviluca

Postat den

Vilse i skogen 2013-08-10 064

 

Jag sticker in huvudet i Storings rum/lägenhet och säger att han måste hjälpa mej. ”Voffo-då-då?” säger han. Typ. ”Jo, för att Milton har analsäcks….” hinner jag knappt säga förrän Storing avbryter mej och skeptiskt säger: ”Har Milton haft ANALSEX?!?”

censur

Jag börjar skratta. Jag har innan denna fel-hörning inte ens tänkt tanken att man kan missuppfatta analsäcks-inflammation och få det till analsex. Men jag hakar på felhörningen och säger att ”Ja, Milton har haft analsex och fick ont efter det så han behöver massage”, och så skrattar jag igen.

 

”Meh! Säg då! Vad menar du?” säger Storing med ett snett leende. När jag skrattat färdigt förklarar jag analSÄCKsinflammation för Storing – något jag knappt visste existerade innan igår. Ej heller Storing.

analsäcksinflammation

Milton har varit ”konstig”. Han har betett sig ”underligt”, utan att jag för den skull kunnat sätta ord på hur, och har bara bajsat pyttelite dom senaste dagarna så jag trodde att han var förstoppad. Igår stoppade jag honom i badkaret för att studera stjärten lite mer ingående för att se om det var något i rumpan som satte stopp (!) för bajset. Där fanns en stor röd nästan lysande knöl. ”Tumör!” tänkte jag., och gick till datorn och googlade ”knöl i rumpan hund”. Där fanns bilder på analsäcksinflammationer och jag kunde sätta diagnos på Milton.

censur

Därefter skulle analsäcken tömmas. Ja, jag vet att många går till veterinär för detta, men man kan också kolla på youtube hur man gör, och förhoppningsvis klara det själv och slippa betala 3000 kr. ”Kan själv” är mitt motto. Först prövade jag att göra det helt själv. Det gick inte eftersom Milton protesterade. Då tog jag Minsting till hjälp. Han fick hålla Milton om huvudet och nosen och jag klämde ut….UÄCK! Därefter tvättade jag rent.

censur

Samma procedur upprepades på kvällen, då Storing fick hålla, och i morse klarade jag det själv och då nästan rann det ur av sej själv, och Milton accepterade behandlingen. Han verkar nu fatta att det känns bättre efteråt.

Min första analsäcksinflammation på hund är snart avklarad.

Man lär så länge man lever, och nu kan jag det här.

🙂

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: