RSS Flöde

Varför skyller ”vi” på männen?/erviluca

Postat den

högklackat

 

Jag förstår inte det här med att det är ”männen” som vill att vi ska gå i högklackat, puffa upp tuttarna, vara trådsmala och fylla läpparna med silikon? Är det verkligen det? Inte dom män jag känner.

vad män och kvinnor vill ha

Jag tycker det verkar som om kvinnor skyller på att det är männen som vill ha det så. Om vi alla gick i platta skor, lät brösten vara som dom är i alla storlekar och former och vi själva lät oss vara i alla storlekar och former och lät läpparna vara som dom är, så tror jag faktiskt att männen skulle vilja ha oss ändå.

läppar

Det är inte männen som styr allt! Vi styr lika mycket själva när vi går med på att göra om oss för att ”duga”.

Dom kvinnor som stoppar silikon i tuttarna och läpparna säger att dom gör det ”för sin egen skull”. Det tror jag inte ett ögonblick på, MEN frågan är om dom gör det i tävlingen att vara Den Sexigaste Kvinnan –  mot andra kvinnor. För männen bryr sig inte så mycket som vi tror. Tror jag.

inuti en kvinna

Visst blir många utav dom tända när dom ser stora bröst, men många tjejer vill ju att deras pojkvänner ska tycka om dom ”som dom är”, och för deras ”inre”.

Och jag tror att killar är lika fina (eller fula) som vi kvinnor – det vill säga att ytan spelar roll vid första intrycket och därefter handlar det om vem man ÄR – inuti.

Så sluta att skylla på att MÄNNEN vill ha oss i högklackat eller med stora tuttar. För vi väljer det själva.

Och om alla modeller slutade banta ner sej till skelett skulle modebranschen behöva ändra sig.

Kvinnor kan!

VI kan själva förändra det här!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: