RSS Flöde

Tuttar och högklackat/erviluca

Postat den

bröst 1

Tjejer bullar upp sina (silikon?-) tuttar till hakan, men ingen får titta på dom. Tjejer klär (av= sej halvnakna och går ut, men killarna får INTE märka det. Liksom. Tjejer lockar och frestar, men killarna ska vara JÄMSTÄLLDA och får inte visa med minsta lilla vink att dom känner sexuella känslor när tjejerna klättrar på dom, lägger tuttarna i synfältet och ”bjuder ut sej”.

sexpack.jpg

Varför får tjejer beté sej så, egentligen, men inte killar? Om killarna skulle komma i tajta kläder, öppna skjortor för att visa alla magrutor, tajta jeans som inte lämnar något åt fantasin….och skulle klättra på tjejerna och ”locka locka locka”….Skulle det vara okey?

naken ute

Egentligen tycker jag att en kvinna, eller man, SKA kunna gå på stan NAKEN utan att bli antastad av någon alls, men samtidigt blir det så dubbla budskap när kvinnor klär sig sexuellt utmanande – antagligen för att ”locka till sej någon” – och så får man (-nen) inte bli lockad!

”Hon ska kunna visa sina bröst utan att någon man ska ta på dom eller lockas av dom!” säger upprörda röster.

bushkvinna

Ja, jag håller å ena sidan med, men å andra sidan….Män lockas av bröst så länge brösten hålls gömda och undanplockade och så länge dom är en kvinnlig attribut.  Se på vissa bushfolk; Där kvinnorna går med brösten hängande fria – där är inte brösten sexuella attribut. Det är hos oss där vi stänger in och gömmer.

pussmun.jpg

Varför har plutmunnen blivit så populär och varför plutar tjejer med munnar på alla foton nuförtiden? Betyder plutmunnen: ”Puss!” eller betyder den ”Kyss mej!” eller VAD?? Betyder den ”Jag är SNYGG!” / ”Jag är sexig!” eller ”Jag är Tjej!” eller betyder den bara ”Jag är söt!”?? Och varför är det bara tjejer (och homosexuella killar) som plutmunnar på foton?

Och varför sprutas det in silikon i läpparna? Varför vill man ha kronisk ”ank- pussmun”?

högklackat.jpg

För att inte tala om högklackade skor – och ju högre desto läckrare. Liksom. Är dom sexiga för att man inte kan gå i dom? För att kvinnor inte kan springa iväg i dom? Eller är det för att vaderna står ut lite mer?

Varför trippar kvinnor omkring i högklackat över huvud taget? För att locka? För att ”det är snyggt”? För vem? Inte för männen väl, för dom ska inte lockas.

Typ.

Världen är verkligen besynnerlig!

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Jag vill in i dina stora tutrar

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: