RSS Flöde

I chock /erviluca

Postat den

spindel

Värken tvingade mej att gå emot min värsta rädsla, eller kanske näst värsta….Spindlar eller tandläkare? Hm…Vet inte….

Nåja.

Inte mycket sömn blev det på natten. Jag vandrade mest runt och hade ont. Det gick inte att ligga ner och ha ont. Stå och gå och ha ont var inte mycket bättre, men det är som om man måste röra sej när det gör ont.

tandvärk

Det var den andra tappade plombens tand som nu protesterade högljutt, eller rätt tyst faktiskt, men våldsamt ändå. Jävlar vad tandvärk gör ont!

Hur klarar dom det: uteliggare, fattiga både i Sverige och andra länder? Hur klarar engelsmännen det? Engelsmännen har ju förskräckliga tänder!! Och Rumänerna som sitter och tigger: AJ, vad ont dom måste ha i tänderna (eller ha haft)!

dåliga tänder

Nåja.

En enda liten tand gjorde iallafall så att jag tvingade mej själv till tandläkaren igen. Jag fick lägga mej upp-och-ner i stolen och så satte dom igång med att sticka mej och borra i mej och greja. Men inte är dom färdiga för det! Nejdå. Dom vill träffa mej IGEN och fortsätta om några veckor! Har dom inget liv?! Har dom inga andra att sticka och borra i?! Troligen inte.

tandläkarborr

För vem eller vilka går dit frivilligt?!

Dessutom kostar det!!

Man går alltså dit, lägger sej ner och blir misshandlad, och sedan måste man betala för det!!

Det är för jävligt.

Men I did it!

Wohoooo!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Har dom inga andra att sticka o borra i…jorå..var med om samma sak. Plötsligt en kväll satt jag och petatde på ena tanden som jag hade ont i med tungan. Poff så hade jag en bit tand o plomb i handen och ett tyckte jag gigantiskt hål i tanden..Tandläkarbesök 2000 kr fattigare och dom vill oxå ha dit mig igen om några veckor för nån behandling som jag inte ens la på minnet…

  Gilla

  Svara
 2. Hej!

  Jag ser att ni använder bilden som jag har tagit på en spindel, utan att först fråga mig om lov. Det är upphovsrättsbrott. Ni får gärna fortsätta använda min bild, men då vill jag att ni gör en källhänvisning med länk till min sida http://www.jenst.se/2009/05/10/okand-spindel-i-boden/.

  Med vänlig hälsning
  Jens Törnell – Fotograf till spindeln

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: