RSS Flöde

Lite tappad bakom en vagn /erviluca

Postat den

vagn

Ibland (?) är jag lite tappad bakom en vagn. Vissa saker som ”alla andra” kan, kan inte jag. Ibland skäms jag över det och försöker LISTA UT hur man ska göra, eller vad det betyder, men för det mesta frågar jag bara rätt ut nuförtiden. Det är inte lika pinsamt nuförtiden att vara lite ”dum-i-huvet”.  Vem bryr sej, liksom?

Egentligen borde det vara VÄRRE nu än förr, eftersom jag är ÄLDRE, och ”BORDE VETA”….

know-it-all13

EGENTLIGEN borde man veta ”nästan-allt” – iallafall vardagligt allt – när man är i min ålder, men det är väldigt mycket jag inte kan! Uj uj uj!

Troligen för att jag inte är intresserad. Och så har jag länge varit allergisk mot bruksanvisningar och människor som ska UNDERVISA mej – iallafall vad gäller VISSA saker.

mobil

Idag, tex, ”sa” min mobil att det var slut på ”gigabite” (TROR jag). Och jag bah: ”Eeeeeh, va?! VAD är slut och vad ska jag göra åt det?” samt ”HUR tog det slut?”. Det syntes inte och märktes inte. Det var bara slut. Säkert har telefonen ”varnat” mej, men jag har inte fattat vad den menar.

Sen frågade jag en ung människa. Hon sa att jag skulle vänta till månadsskiftet, för då får jag påfyllning. ”Jahaaaa!” Liksom.

fylla på

Sen sa gulliga CL här att jag skulle få påfyllning. Så det fick jag. Hej och hå! Ifrån skyn rann det ner ett gäng ”gigabitar” ner i min mobil.

Världen är bra underlig!

Nåja.

Nu är det NÄST-SISTA dagen på det här jobbet. Konstigt! Jag började ju nyss! Sen ska jag vidare på nya Äventyr i Uppsala.

hålla tummarna

Det är bara att hålla tummarna för att det blir lika bra där som här – helst bättre, om det går.

Nu ska jag gå ut till min NY-UPPVÄRMDA bil!

Tja bah!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Alltså du jobbar kvar, fast du inte är kvar? På samma firma men nytt ställe?

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: