RSS Flöde

Luften gick ur mej… /erviluca

Postat den

Propp

Proppen drogs verkligen ur badkaret nu, idag – alldeles nyss. ”Hur ska det gå?” och ”Hur ska jag orka?”.

En oro som börjar som en klump i halsen, sjunker ner i bröstet och sprider sej sedan genom hela kroppen, som ett oroligt pirrande.

Hjärnan är full av tankar, samtidigt som jag inte kan fokusera eller tänka på något. Full och tom samtidigt. Det snurrar runt.

Jag är arg, besviken och ledsen. Mest arg. Och besviken. Och ledsen.

Känner mej lurad.

Vem eller vilka ska någonsin uppskatta mej för den jag är och för det jag kan?

File:John Everett Millais - The Martyr of the Solway - Google Art Project.jpg

Jag sjunker ihop och blir både ledsen och lite martyrisk, fast jag borde sträcka på ryggen, spotta på marken och gå iväg med flaggan i topp.

Men suck. Det var ju så bra. Skulle bli perfekt. Och nu blir det….ingenting.

Det är ”bara” att spotta i nävarna och börja om igen. Hoppas jag. Inga andra alternativ finns.

Positive thinking: ”Åh! Lallaaaa! Jag ska få börja om! Undra´vad spännande saker jag kommer att få kliva in i i framtiden nu då? Vart vill Gud eller Ödet nu att jag ska ta vägen? Spännande!

The Positive Power of Negative Thinking

Negative thinking: ”Näe! Jag orkar inte mer! Jag vill stanna upp och vila, ta det lugnt, bida min tid. Jag vill inte Vidare. Inte nu iallafall. Orkar inte.”

Blä!

Jag vill spottas, sparka någon, slå någon och skrika rätt ut. För att göra så här mot mej strax innan jul, är för jävligt!

Och lite till.

Skit på er, hela fadderullan och eran moster!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Vad har hänt? Låter riktigt illa vad det nu är 😦

  Gilla

  Svara
  • Plötsligt blir min tjänst 50%, trots att jag blivit lovad (dock muntligt och dock av tidigare rektor) att få jobba minst 80% ”för evigt”…. Jag som hade ett hopp om att få upp tjänsten till 100%.
   Jag träffar barn så det står härliga till, och med en tjänst på bara 50% kommer jag att behöva sortera ordentligt i vilka jag ska träffa och inte. Kanske jag inte ens kan ta emot ”spontan-elever”, som jag tror i förlängningen är de viktigaste, faktiskt. 😦 Sorgligt. Både för dem och mig. 😦

   Gilla

   Svara
 2. Suck, ja man måste ha skriftligt på ”allt”. Och som du skriver, synd om barnen som får så mycket mindre av din tid som är så viktig på alla sätt och vis! Och hur klarar du dig..50% är det inte många som går runt på om lönen inte är enorm vilken den oftast aldrig är i skola och omsorg/vård.

  Gilla

  Svara
 3. Fy vilken bitter julklapp! Rimmar dessutom otroligt illa med alla rapporter om att våra barn o ungdomar mår dåligt, har sömnsvårigheter, äter antidepressiva o s v! Skamligt är vad det är. Jag hoppas du får en ljusning i livet riktigt snart!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: