RSS Flöde

Inga deckare, tack! /erviluca

Postat den

Nuförtiden läser jag böcker så det står härliga till!

När barnen var små föll jag i en djup sömn bara jag tittade på kudden….bara för att två timmar senare bli väckt av ”MAAAAMMAAAA!!” som följdes av en vakenstund, hela nätterna igenom. Jag lärde mej att somna på två röda! Det var det enda sättet att överleva småbarnstiden. Då läste jag inte. Orkade inte. Tiden fanns inte. Hjärnsubstans nog fanns inte. Alla hjärnceller var i koma.

Nuförtiden läser jag så det rinner in i mej och ut ur mej som ett vattenfall. Lite grann stannar kvar – en del rinner bara rätt igenom. Fort läser jag  och dyrt blir det. För jag vill HA böckerna jag läser. Det blir pocket. Dom är lättare att hålla i när man ligger och läser, vilket jag gör. Innan jag ska somna.

Ååååå, vilken njutning det är att läsa en BRA bok som ”ger något/säger något” eller som bara gör mej glad, eller som får mej att fundera (och vända hjärnan ett par varv), och åååååå vad tråkigt det är att läsa en seeeeeg bok som man aldrig kommer in i och som man inte fattar varför det skrevs över huvud taget (eller hur den kunde bli utgiven!).

Ikväll har jag INGEN bok att läsa, så jag känner mej helt abstinent!

Hilfe!

PS. Vill du byta böcker med mej? Jag läser inte deckare eller kriminalare DS.

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Har du läst Tusen strålande solar?
    Den är såå bra, ska köpa Flyga drake o den nya också som precis kommit ut.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: