RSS Flöde

Huuuuur kommer folk att må i höst? /erviluca

Postat den

Alla dom som har semester och INTE kan åka till solen och värmen, och är där regnet bara öser ner, dag ut och dag in – HUR kommer dom att må i höst?

Kommer det att bli en extra topp på familjerådgivningarna i september/oktober och kommer det att bli fler separationer och skilsmässor?

Att inte få fylla på sina tankar (inte tänkar-tankar, utan tank-tankar) med ”relax” och ”mys” och ”sol” är inte bra! Att, efter en ganska seg och jobbig vinter, inte kunna fylla sin ärthjärna  ….nej, vad heter den där *körteln som behöver sol? Ja, iallafall, så finns det en körtel i hjärnan som behöver sol, och kroppen behöver AD-vitaminer från solen osv ….

…och att inte kunna fylla på den, gör nog att folk INTE ORKAR och BLIR SURA och IRRITERADE. Och ofta vänder man sej mot Någon Annan och tycker att det är DENS fel att livet suger. Och så blir man osams.

Som tur är har solen lyst här i Österåkers kommun väldigt mycket i sommar, så HÄR kommer vi att vara glada och trevliga och snälla mot varandra även i höst, men i resten av landet verkar det ha varit SKIT-väder – speciellt i Småland. Stackarna, vad dom är drabbade.

Dom får ju jämt översvämmningar och stormar och tornados, och snart är det väl dags för jordbävning där också! Hur orkar dom fortsätta vara smålänningar, liksom?

Fast det undrar jag ju med alla andra olika människor också, som bor på ställen som DRABBAS av olika saker hela tiden: ”Hur orkar dom bo kvar?”. Jag, som flyttar stup i kvarten, har svårt att förstå att människor vägrar/vill inte flytta, men det är bara jag! Människor är olika.

Jag jobbar min sista arbetsdag idag, inför semestern, och jag hoppas VERKLIGEN att solen kommer att lysa där jag är! Först i Tallin några dygn, sen i Österåker någon vecka och sen i Leksand.

TACKAR på förhand!

😉

…annars får jag väl försöka stråla på egen hand.

……………………………………………………………..

*fotnot: tallkottkörtel heter körteln, såg jag sen när jag googlade.

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  • Stackars dom som först var på Aftonbladets blogg, och sen gick över till bloggspace, och nu måste dom flytta över allt IGEN!! Shit bah!

   Gilla

   Svara
   • Jo du! De satsad på fel häst! Nu sägs av en av mina kommentatorer att bloggspace ska öppna igen och kallar det hela för ”tekniskt fel”.

    Skitsnack, men bara de öppnar igen så att folk kan exportera sina bloggar till säkrare portal.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

    Svara
 1. Jaf försökte mig på semester på ”soliga NordJylland” med de fantastiska, vita stränderna… Gissa vad jag fick???
  Jo: Regn, regn och åter regn!!
  Vem kommer vara deppig i höst tror du???

  Gilla

  Svara
  • DU kommer att vara deppig, din stackare! Usch! Nästa år blir det något solsäkert land, eller hur?!

   Gilla

   Svara
  • Johan Ahlstedt diras:Hej Kalle.Har du ne5gon teori om varff6r de inte bara tar bort begre4nsningen pe5 tve5 mandatperioder i rad ne4r det tlyidgen ge5r se5 le4tt att e4ndra konstitutionen, om syftet med de he4r ff6re4ndringarna e4nde5 bara e4r att ge Putin mer tid som president?

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: