RSS Flöde

Han lurar i bakhåll hela tiden/erviluca

Postat den

cornish rex Theodore

          ”Vaddå?! Jag har inte gjort nåt!”

Jag kan inte längre avslappat gå omkring och bara VARA och bara GÖRA. Jag måste hela tiden snegla bakåt och hålla koll på vad som händer bakom mej. Jag önskar jag hade ögon i nacken.

Theodore på min axel

Jag kan stå lutad över tvättstället och tvätta ansiktet: ”KADONG!” så angriper han mej bakifrån och jag har MINST en klo i ryggen. ”AAAAJ!” skriker jag, men han är nöjd, klättrar upp på mina axlar och sätter sej där.

Grejen är bara att han är rätt så klumpig…så han vinglar till hela tiden och då åker klorna ut….”AAAAJ!”.

rivmärken på ryggen från katten

Jag står och fixar i köket med disk eller mat eller annat: ”KADONG!” så har jag ett par klor i ryggen och så klättrar han uppåt och försöker hitta en stadig plats. Jag får stå HUKAD över diskbänken för att han inte ska vingla till och…. ”AAAAJ!”. Om jag försöker skaka av mej honom håller han sej fast, med klorna. Så jag försöker inte ens. Har försökt.

Jag hoppas han snart bli skickligare så att han slipper hugga fast sej med klorna, men under tiden har jag en fantastiskt randig rygg…

Theodore gömd

                           ”Det var inte jaaaa!”

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: