RSS Flöde

När man förändrar det som är bra/erviluca

nöjd 2

 

Jag arbetar på Världens Bästa Arbetsplats. Jag har en fantastisk chef, underbara arbetskamrater och jobbar med det jag älskar allra mest. När jag hittade det här jobbet för 3 år sedan kände jag en enorm lycka: ÄNTLIGEN, liksom.

Jag tänkte att mina sista år i yrkeslivet skulle bli härliga och jag kände för första gången: ”HÄR VILL JAG STANNA”. Och så känner jag egentligen fortfarande. 

tony irving.jpg

MEN….

Givetvis måste allt förändras och omorganiseras och fixas med. Jag har tidigare i mitt liv gillar FÖRÄNDRINGAR – jag har tyckt att det känts spännande och jag har alltid gillat NYTT.

Nu har jag det så bra och det vi gör på vår arbetsplats är så bra och vi jobbar så bra ihop och allt är så….jävla bra!

tony irving

MEN….

spara pengar 1

Förra året omorganiserades dock hela Stadsmissionen av olika anledningar. En anledning är att det kommer in mindre pengar och det behövdes göras indragningar och sammanslagningar etc. Vi klarade oss ”rätt bra” på vår arbetsplats även om några fick sluta, men som tur var skulle ett par stycken flytta i vilket fall som helst och den enda som blev direkt berörd var jag (!), som var en utav dom som INTE oroade sej innan…typiskt mej. Jag blev av med min tjänst, men kunde fortsätta som vikarie….

älska att hjälpa

Förra året var alltså ganska turbulent inom Stadsmissionen, och nu skulle allt ha lagt sej och vi var fit for fight efter semestrarna. Redo att i lugn och ro arbeta som tidigare, med lite färre personal, men ändå.

Here we come! Liksom.

tony irving

Men…

chef över chef

Nope! Icke sa nicke. Ingen rast och ingen ro. Vi har fått flera nya chefer ÖVER vår fantastiska och underbara chef. Dessa chefer pekar med hela handen och bestämmer saker över våra huvuden utan att tillfråga oss. Rakt av bah!

båt utan åror

Så nu är vi ute på öppna havet igen i en liten roddbåt utan åror….och vi vet inte vart båten ska ta vägen och om vi över huvud taget ska få sitta kvar i båten, någon utav oss….

…så vi är lite illamående, en del spyr över relingen och andra gråter.

Vi som hade det så bra och gjorde så gott, för varandra och andra.

Och som mamma brukar säga: ”Aldrig kan det få vara bra” eller ”Det ena avlöser det andra”.

Suckar.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Håller tummarna! Kan ni inte söka nåt bidrag? Säg åt alla cheferna att kolla EU-bidrag!

    Gilla

    Svara
  2. Åh! Trist. Lycka till ändå genom förändringarna.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: