RSS Flöde

Bortkommen och hemma/erviluca

Postat den

Skogås

Jag har bott i min nya lägenhet i 3 dygn. Givetvis är det KAOTISKT inomhus. Givetvis funkar typ nästan ingenting. Jodå, förresten, vi har varsin säng att sova i, Minsting och jag, och vi har en soffa att sitta i, ett fungerande internet (Hallelujah!) och en fungerande TV. Kan man önska sej mer här i livet?

Jag älskar min nya lägenhet. Den är så himla bra planerad och så fräsch. Och den kommer att bli så fin när saker står där dom ska och allt är färdigt! Plus att jag har uteplats! Jag kan öppna altandörren och gå rakt ut. Åh, vad jag njuter av det!

don-t-follow-me-i-m-lost

I morse tog jag en promenad med Milton. Jag tittade mej omkring och tänkte att jag inte visste nåt om nåt i det området. Hittar ingenstans. Vet inget om något. Men jag ser gångvägar och skog när jag ser mej omkring. DET gillar jag. ”Här kan jag gå vilse.” Jag är ju världsbäst på att gå vilse. Eller urusel på att hitta. Jag är begåvad med NOLL lokalsinne.

kvinna i en buske

Så kom jag att tänka på dom som flytt från Andra Länder och från Elände och Skit och som jag ofta träffar på jobbet. Dom som inte förstår den svenska kulturen, språket och känner sej så otroligt bortkomna och eländiga så att jag bara kan gå och lägga mej i en buske och hålla käften i jämförelse. Så det ska jag göra nu.

*trasslarmejinienbuske*

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: