RSS Flöde

#gråtstart/erviluca

Postat den

#detärmycketnu

Kaos 4

Månader av…..

#renovering, #lägenhetsförsöktillbyte, #plötslignylägenhet, #packning, #packning igen, #hurskajagfåhempackkartonger, #hämtapackkartonger, #packapackapacka, #dödhund, #varskajaggöraavdendödahunden, #hurskajaghinnasörja, #stoppainifrysen, #makabertmedhundifrys, #varförgråterjaginte, #tillveterinärenmeddödhund, #lämnaindödhund, #1940krförattlämnaindödhund, #pengapanik, #gråtstartaravdödhund, #hemochpacka, #packapackapacka, #flyttdagen, #stressigt, #rörigt, #vadskadutamed, #bäratungtochmycket, #organisera, #kaotiskt, #flyttatillnylägenhet, #kaos, #skruvaihopsaker, #öppnakartonger, #varärminatrosorstrumpor, #varärmobilladdarna, #varärgalgarna, #varförfungerarinteinternet, #argson, #VARFÖRFUNGERARINTEINTERNET, #näradödenupplevelseutaninternet, #mello, #vaknatidigtikaoset, #åkakommunaltifleratimmar, #hämtarouter, #hämtatrosor, #hämtagalgar, #behövergardinstänger, #åkakommunaltifleratimmar, #kommahem, #varärhemma, #inteorka, #liggaisoffanmittiröran, #varärtallrikarna, #varärglasen, #hittabesticken, #sovaisängutanben, #sova, #vaknatidigt, #gåtilljobbet, #heltslut, #jobba, #allvarligtsamtal, #gråtstart, #samtalmedledsenbesökare, #meragråt, #gråtsmittar, #chefenbörjargråta.

#detärsomomgråtkranenöppnatsnu #gråtvidfeltillfällen #fårmangråtapåjobbet.

Och hjärtat rusar.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Om jag säger ”se så” kommer du att hata mig resten av livet! Så det säger jag inte. Men är du ute ur gamla lägenheten? Har ni städat/planerat städ? Lämnat nycklar? För då är det bara att ta ett djupt andetag i kaoset. Gråta litet till? Det kommer i sinom tid att bli ordning. Av kaos! Och känslor! Styrka! ❤

  Gilla

  Svara
  • Jag hatar aldrig ”resten av livet” – bara lite kort och intensivt då och då. 🙂 Idag känns det bättre. Jag ska försöka att inte tänka FRAMÅT för mycket. OCH försöka planera lite i närtid. Jag är inte helt ute ur gamla lägenheten. Det är grejer kvar där. Jag och söstra mi ska städa den, men först måste jag lägga om golv där, vilket givetvis stressar. Jag måste betala för golvet och sedan lägga det. Jag har aldrig lagt golv, men jag ska få hjälp. Flera gardinstänger har flyttat. Dom rymde på natten när jag sov….helt borta! Puts väck! Det är lite irriterande eftersom det är insyn i min nya lägenhet. Men vi har tejpat upp lakan för fönstren där det behövs. Rullgardiner ska inhandlas. Nåja. Det här är INGENTING jämfört med hur dom människor jag möter har det. Så håll käft, Erviluca! 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: