RSS Flöde

Hur kan och orkar han?/erviluca

Postat den

#alexschulman #samir

alex schulman

Vad jag förstår får man MÅNGA följare och läsare om man skriver elaka saker, provocerande och konstiga saker och gärna kränker andra. Alex Schulman gjorde sej tidigt i sin karriär känd genom skriva skit om andra (kändisar). Han kränkte människor på löpande band i en stor tidning och var riktigt riktigt elak av och till, så att människor blev sårade, arga och ledsna. Slag under bältet var vardagsmat. Men vad gör det, när det viktigaste var hur Alex Schulman mådde och hur många läsare han hade/fick.

Jag trodde i min enfald att han mognat av att träffa en kvinna, skriva ett par bra och läsvärda, seriösa böcker, gifta sej och få barn, men icke sa Nicke.

alex och samir

I morse läste jag i Metro (Stockholms-tidning) att han och hans kompis/kollega kränkt Samir (i Samir och Victor). Anledningen var, enligt ”skvallret”, att Samir ska ha sagt nej till att fotas med Alex Schulmans dotter.

Herregud! Sa han NEJ till dottern! Kill him, liksom. 

sanningen 2

Man förståååår ju att Alex då måste hoppa på Samir och ta ett psykologiskt strypgrepp på honom. Säg aldrig ”nej” till en liten flicka (eller pojke) som har en Schulman till pappa.

Eller så sa han inte ”nej tack” alls, utan det var en missuppfattning, som det kan vara ibland, men frågade Schulman Samir om detta? Nope. Han gjorde som han brukar: Prata rakt ut i Världen (i sin blogg/vlog/podcast) – alternativt skriva i en av Sveriges största tidningar – att Samir är en idiot. Punkt.

sanningen

Nivån på ”tyckandet” om Samir är så lågt att man häpnar! Själv tror han att det han tycker och tänker är ”sanningen,  för det har mamma pappa tidningen  Gud sagt.”

🙏🏼    🙏🏼   🙏🏼

Man bör vara en god förebild för sina barn, brukar jag säga till dom väldigt unga föräldrar jag träffat på mitt jobb (och till tjejerna i tonårsgrupperna). Jag brukar också säga att ”barn kan slåss och bråka på ett omoget sätt, men när man blivit vuxen gör man inte så”….

….fast det är kanske bara vad jag tycker….

…..och Nivån på tyckandet här är Superhög.

Just saying.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Denne vuxne (?) man uppför sig som en osnuten pojkvasker. Han t r o r sig vara ett rättesnöre och en förebild.
  – Och till råga på allt en uppblåst sådan.

  Snarare en efterbild – och visst, ett snöre om hur man ICKE ska bete – och uppföra sig.

  Förr i tiden brukade man epitetet skitstövel.
  – Skulle kunna funka även idag ..

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: