RSS Flöde

Svett och myggbett/erviluca

Postat den

sol1

 

SOM vi har längtat!

Vi har längtat efter värme och soooool! Oj, vad vi har tjatat och gnatat och gnällt om att det är så kallt och så grått och så regnigt och så rått och så snöigt och så……hemskt!

”Hur står vi ut?!?!?” Liksom.

Och nu:

”Oj, vad varmt!” Och ”Guuuu´vad jag svettas!” och ”Det går inte att vistas i solen!” och ”Finns det ingen fläkt!” och ”Huuuuur ska vi stå ut i värmen??”.

svettig2

Så sitter vi där i tåget/Roslagsbanan och svettas så att det droppar på iPaden och undrar varför det inte KÄNNS att alla fönster i tåget är öppna: ”Vart tar luften utifrån vägen?” Liksom. Och så tittar vi runtomkring oss och undrar: ”Svettas dom andra lika mycket som jag?”.….

….men dom andra ser fräscha och somriga ut och ser ut som om det regnar (!). Typ.

blött

Det är bara på MIN iPad som är dyngblöt av svett…. Men det är bara att gilla läget. Och fortsätta svettas.

Men varför har så många SVARTA kläder på sej? Och bruna? Och mörka? Och långbyxor. Det är som om ”folk” ANTINGEN har jättekorta små shorts på sej (som visar halva rumpan – mest unga tjejer) och ett litet linne, ELLER MÖRKA långbyxor och svart skjorta.

man med kjol.jpg

En del har kjol också. Faktiskt. Dock inte män. Än. Det är väl bara en tidsfråga. För det borde också ändras – I JÄMLIKHETENS NAMN. Dessutom är det snyggt. Med kilt.

myggbett

Sen får man myggbett också. Sju stycken på ett ben utan att man märkte det. Det är lite konstigt. Då måste man klia och klia och klia, för det är för jävligt vad myggbett kliar! Dessutom hade jag glömt att dom fanns! Nu minns jag.

hålla tal

Sen kan man hålla tal också. Fast det är så hett. På personalmöten. Till sin avslutande praktikant.

Och sen säger alla att jag borde bli ”professionell talskrivare”.

Ska fundera på det.

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Lennart Edén

    Jag vet att det är ruskigt irriterande att höra, men det stämmer faktiskt att om man låter bli att klia på myggbetten så upphör klådan efter en stund. Dessutom tycks det vara så att man blir mindre smaklig för myggen efter att man blivit stucken ett antal gånger. Tyvärr rätt många gånger. Tycks inte fungera så värst bra om det finns mycket mygg.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: