RSS Flöde

Konsekvenser av politikers beslut/erviluca

Postat den

ingen skola

OM politikerna skulle bestämma att barn som inte ”får” vara i vårt land eftersom dom utvisats – s k papperslösa – inte får gå i skolan (som dom får nu), skulle vi få ett land fullt av barn som inte får någon utbildning alls. Barn, vars föräldrar – av olika anledningar -inte anser att dom kan återvända till hemlandet, skulle alltså bli helt utan utbildning och kanske t o m tillsyn på dagarna.

ingen framtid

Dom skulle inte ha en chans i framtiden, var dom än bestämde sej för att bosätta sej senare i livet. Dom skulle komma efter på ALLA sätt i livet – inte kunna språket i det land dom växer upp i, inte kunna läsa och skriva och räkna, inte ha några betyg att ta sej vidare med etc. Dom skulle alltså växa upp Helt Utanför vårt samhälle, utan möjlighet att Bli Något Alls i livet någonstans.

ingen framtid 1

Deras föräldrar hade i så fall gjort det ”valet” för sina barn, där dom troligen valde mellan Pest eller Kolera och då valde….Pest. För dom var övertygade att dö av Kolera. Och hellre analfabet utan landets språk än död.

SÅ vill Vissa Partier ha det.

Fattar dom inte att föräldrar som väljer att leva papperslösa gör det för att alternativet är omöjligt?

Fattar dom inte att det skulle förstöra barnens framtider?

Barn har bara en barndom och det är då hela framtiden skapas. Ska vi förstöra hela livet för dessa barn, som inte har valt det själva?

Hur FAAN kan man som politiker vara så urbota Korkad??

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: