RSS Flöde

Till dom penis-styrda/erviluca

Postat den

IMG_0271

 

Ja, jag vet att era penisar är jätteviktiga för er – troligen det viktigaste på hela kroppen, av vad jag förstår. Jag kan förstå det, för det är en rätt rolig liten grej som hänger där och som man kan göra många roliga saker med. Ja, jag känner nog lite penisavund när jag tänker efter….

MEN varför måste ni skicka den på bild i tid och otid till tjejer/kvinnor ni är arga och irriterade på? Och varför stoppar ni den i kvinnor, utan att fråga, för att ni är arga/irriterade/ilskna?? Varför låter ni detta kroppsorgan bestämma så mycket, och varför kan ni inte styra ÖVER den??

I skolan lärde man sej att det är hjärnan som styr över kroppen…Men är det inte så för alla? Är det penisen som styr över halva befolkningen? Isåfall måste man ju tänka om i många sammanhang. Ska tex en med penis få bestämma över hela Sverige? Ska en med penis få vara chef över huvud taget? Om det är penisen som styr alltså? Ska man ens låta såna med penis gå lösa?

Varför stänger man in tjejer/kvinnor i många länder, skär bort deras könsorgan och syr ihop det när det är MANNENS penis som är vapnet?!? Varför inte stänga in dom med ”vapnen” istället?

IMG_0272

 

Ja, jag VET att DOM FLESTA män kan styra över sina penisar. Jag är nämligen mamma till fyra utav dom. MEN vi är många, många, många kvinnor och tjejer som ändå fått se Dom Penisstyrda Männens Penisar – ofta i förstorat tillstånd – på en bild, eller i verkligheten, fast vi inte bett om det.

Själv har jag blivit blottad för ungefär 30 ggr! Inte dom senaste 10 åren, men dessförinnan…

VARFÖR???

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER??

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ERA HJÄRNOR???

Ville bara skriva det, nu när jag läste om ytterligare en kvinna som fått penisbilder skickade till sej. SÅÅÅÅÅÅÅ tröttsamt!

Håll era penisar innanför byxorna och skicka endast till dom som VILL se! För  det FINNS dom som vill se din (fina) penis erigerad! Det finns hundra, och säkert tusentals kvinnor, som vill se era erigerade penisar i olika porrforum! Skicka bilderna till dom.

PUNKT  SLUT!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Lennart Edén

    Ja, det är sorgligt att misogynin är så utbredd och dessutom tycks breda ut sig. Får intrycket att kvinnohatet är fast förankrat i den högerpopulism som sveper sig kvävande och illaluktande (pungsvett) över västvärlden. Dessa ”manliga individer ses ofta slå sig för bröstet medan de hävdar att de minsann tänker själva och inte går på etablissemangets lögner. Samtidigt rabblar de pliktskyldigt faschismens enkla svar på komplicerade problem. Inte så värst imponerande.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: