RSS Flöde

Faan, vad ARG jag blev! /erviluca

Postat den

Fionas ansikte 130520 004

 

Jag tog en sväng till hundparken efter hembesöket, med hopp om att det skulle finnas andra hundar där, så att mina hundar skulle få leka av sej. ” Jaaaaa!” tänkte jag när jag såg att det satt en tjej på bänken i parken. När vi kom närmare såg jag att det var en collie. Den viftade glatt på svansen när jag släppte in mina hundar. Fiona sprang fram och hälsade och hundarna började leka.

Jag gick fram till bänken för att sätta mej, då hundens matte irriterar ställde sej upp och sa att hennes hund blivit biten av en amstaff förra veckan och att hunden sedan dess är rädd för andra hundar. Jag tittade på hundarna som glatt lekte.

 

Tjejen gick iväg längre bort i parken för att , som jag förstod, komma bort från mina hundar. Fiona följde glatt med, men kom tillbaka när jag visslade på henne (hon är såååååå duktig).

Vi höll oss därefter på varsin sida av parken ( och jag tänkte: Bra sätt att skapa rädsla hos en hund…). Så dök en annan matte upp med en svart Labrador ( som vi träffat förut). Finna och han började jaga varandra runt runt över hela parken, så att dom kom nära collien .  Labradormatten gick nära colliematten och fick väl höra samma historia som jag. Sen gick C- matten tillbaka till mej och sa: ”Jag var faktiskt här först!”

” Eeeeeeeh ja…?” sa jag.

”Så ni får gå!”

” VA ?! Parken är ju för alla och kan inte DIN hund träffa andra så får ju DU gå!”

Sen tjafsade vi fram och tillbaka kring vem som hade mest rätt att stanna i parken tills det fullkomligt kooookade i mej (och hon hotade med att ringa polisen, vad nu dom hade med detta att göra!). Till slut gick jag, kokandes.

Och jag kan konstatera att det finns idioter lite här och där…

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. later ju inte klokt Erica! var det en riktig HUNDpark sa ar man ju dar for att hundarna ska fa springa losa och vara sociala med ANDRA hundar eller hur? I USA ber man bara nagon lamna en hundpark om deras hund anses aggresiv mot andra hundar…man kan ju inte be nagon lamna parken for attt man var DAR FORST eller for att ens hund ar radd!!!! Kanske behover kommunen (eller vem som har hand om parken?) satta upp en skylt vid ingangen med vilka regler som galler! Forstar att du blev dodsarg pa sa galna manniskor! Stackars hund/hundar med en sadan sk. matte! Kram!

  Gilla

  Svara
 2. Ja, jösses så dumt! ”Jag var här först”..vilket argument. En hundgård är ju till för flera hundar åt gången.. Och som du skriver så borde ju rädda hundar inte vistas där eller aggressiva heller för den delen. Och att hota med polisen, så löjligt! Vad skulle dom göra/säga, nä hon verkar inte klok någonstans den matten!

  Gilla

  Svara
 3. Jag skrattade, men jag förstår om du kokade…

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: