RSS Flöde

Tänk om…../erviluca

Postat den

….jag skulle:

….ställa mej upp under ett samtal med en Idiotisk pappa, som försvårar all form av samarbete med sin ex fru (sitt barns mamma) och skrika rätt i hans ansikte: ”DU ÄR EN SÅ JÄVLA STOR EGOIST ATT JAG ÖNSKAR ATT DU BARA FÖLL DÖD NER HÄR OCH NU DIN JÄVLA OSANNOLIKT IDIOTISKA IDIOT!!”

….säga till läraren i skolan att ”JAG SKITER FAKTISKT I OM MIN SON GÖR SINA LÄXOR! JAG ANSER ATT LÄXOR ÄR DJÄVULENS UPPFINNING OCH JAG STÄLLER INTE UPP PÅ EN SÅN IDIOTISK SAK!!”

….säga till tanten som skäller på mej och säger: ”Det är faktiskt Kopplingstvång!!” att: ”DU KAN TA DINA JÄVLA KOPPEL OCH KÖRA UPP I ARSLET OCH SEN KAN DU TA DIN JÄVLA FULA UPPSYN OCH KNYTA EN DUBBELKNUT I HJÄSSAN PÅ DEJ SJÄLV SÅ MAN SLIPPER SE DEJ DIN FULE FAAN!”

 

….FAST DET SKULLE JAG JU AAAAALDRIG GÖRA!

Men TÄNKA  vadsomhelst får man ju….

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Du kan väl säga det på afrikaans. Eller bara mima.

  Gilla

  Svara
 2. meehh……gu vad du är vuxen. Själv har jag inga problem men självmonitorering, eller självevaluering däremot med självreglering. Jag borde utöva lite KBT på mig själv, men men …..ibland blir jag bara så trött på mig själv. Jag är vad man kallar en en emotioenllt responsiv person och trots all kunskap jag har så har jag så jäkla svårt att applicera det på mig själv. Puhh….vad ska man göra.

  Gilla

  Svara
 3. jamenvisst……om du bara visste hur många fiiiiiinaa och svåååraaaa ord jag kan ;=),…men så ska man ju helst förstå vad de betyder också, så att inte bara blir teoretiska contructs. hehe…nu borde jag få lite glass på det eftersom jag är en sådan ordbajsare.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: