RSS Flöde

Men guuuud vad jag har tråkigt, eller Grillad kyckling och Juliskum /erviluca

Postat den

Jag har gjort JÄTTEGOD kyckling i ugnen med JÄTTEGODA klyftpotatisar till, och så har jag ätit upp hela alltihop. Fast sönerna fick lite också….

TILL denna fantastiska måltid drack vi viiiiiiiiiiiiiiiiin och cocacola, beroende på ålder. Alla över 18 år fick rött vin, och alla under cocacola.

Till efterrätt intogs en påse juliskum och ett STORT glas PepsiMax (för den som var över 18 år).

Tips: När man ätit en påse juliskum och druckit ett STORT glas PepsiMax: Knäpp upp byxorna, för magen blir som en ballong!

Jag trodde jag skulle sitta framför TV:n och se något mysigt fredagsmysprogram ikväll, men icke sa Nicke, för dom som arbetar där bakom skärmen har bestämt att det inte ska vara några mysiga familjeprogram på fredagar. Robinson, och sånt, ska vara på måndagar.

Jag vet inte vad jag ska titta på eller göra då, för jag tänkte inte blogga iallafall…..och jag varken vill eller orkar gå ut och festa. Jag vill bara  ligga i soffan och fisa efter en veckas hårt jobb…..

Dumma TV-människor!

……………………………………………………………………………………….

Storing skulle på fest. Jag märkte det. Han sa det inte självmant. Plötsligt började han göra sej i ordning. Och jag frågade: ”Ska du bort ikväll?”

”Aaaaa”.

”Vart då??”

*SUCKAR*

*svarar*

*jag hör inte*

”VAAA??”

”ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!” *svarar igen*

*hör-inte*

”VA SA DU ATT DU SKULLE??”

”Men ÅÅÅÅÅÅ, du hör ju ingenting!!!”

”Helt rätt, jag hörde inte. Vart ska du??”

”Till en klasskompis i XX”

”Okey. Hur kommer du dit? Går det buss dit?”

”Men ååååååååååååååååååååååååååååå! Jag saaaaaaaaaaaaaaaa ju!”

”Men jag HÖRDE inte! Jag har en fläkt på här, och TV:n!”

”Stäng av fläkten då!”

”Jag når inte! Prata högre eller kom hit!”

”Men ååååååååååååååååååå! J:s pappa skjutsar oss sa jag ju!”

”Vad schysst! Hur kommer ni hem då?”

”Men åååååååååååååååååååååå! Jag saaaaaaaaaaaaaaa ju!”

”Men jag hörde inte!”

” J:s pappa hämtar!”

”Oj, vad schysst! Hälsa och tacka!”

*mummel*

Han kommer ut i vardagsrummet där jag sitter och han är så SNYGG!

”Vad snygg du e!”

”Äh! Hejdå!”

”Hejdå! Ha det så kul!”

…………………………………………………………

Vi andra, som inte går på fest, får väl dricka lite mer vin och sen somna i soffan, av vin och tristess i en blandning.

Matematik: Om vin är X, och Tristess  är Y,  är X + Y = Q   ( Q= sova)

Jävla TV!

…………………………………………………………

Fast ”vi andra” är ju bara jag, för övriga söner tittar på sina datorer, eller spelar på sina datorer, eller nåt!

Så ”vi andra” sitter här själv och njuter av Juliskum och Gato Negro. Och glor ut i tomma intet, eftersom TV:n säger: ”Fuck you!”.

Ja, den är PÅ högt ändå. Som sällskap. För Dom Som Undrar.

Typ.

Skål!

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. men gud vad knäpp du är, gato negro och nåt jäkla skumgodis, fy vilken otäck blandning, jag garvar bara jag läser det. Men fy igen!!! =))). Själv har jag tryckt i mig saltlakrits jag fick av mamma, hon har fått för sig att jag gillar lakrits mest av allt, så så fort hon är någonstans köper hon lakrits till mig, suckar och himlar med ögonen, men jag älskar min mamma massor fast jag blir oxå tokirriterad på henne. Jag gillade lakrits som barn, typ för 40 år sedan, men jag mumsar lydigt i mig den, för hon frågar alltid om den var god och jag är så dålig på att ljuga. Istället för att glo på tv kan du väl städa, eller göra lite yoga, eller ducha hundarna =)

  Gilla

  Svara
  • Ärligt talat var det godare att klämma i sej ett gäng Estrella Chips BBQ smak till, och få dåligt samvete för det också. Lilla mamman, som tror att du tycker om lakrits…Man sitter väl där själv om 10 år med en liten påse surisar som man ger något barn, som suckar och säger ”Men det var för 30 år sen jag tyckte om surisar!!” och suckar igen…. Jag däremot äääälskar salt lakrits och mintgodis! Och Juliskum.
   ”Städa” efter en halv flaska vin?? Tror inte det. Jag vill bara sitta och pööösa då. Yoga? Nej nej nej, det blir jag bara stressad av. Hundarna är duschade redan…. Men jag klarade kvällen och idag är det lördag. IDAG ska jag städa! Sen ska jag dricka resten av flaskan Gato Negro! Gottigottgott! Hoppas det är NÅGOT sevärt på TV ikväll!!
   ….om jag inte blir tvungen att åka in och titta på Midnattsloppet, live! Se nästa blogginlägg. 😉

   Gilla

   Svara
 2. asså anonym= vslip

  Gilla

  Svara
 3. haha…klart jag inte menade att du skulle göra allt det där på riktigt, fnissar, mycket bättre ide att pösa och dricka vin. Men jag gillar att retas, väldigt mycket faktiskt, folk blir riktigt sura på mig, ofta, de har ingen humor, liksom, iaf inte min. Som barn åkte jag på en hel del däng, jag älskade att reta min storebror, och tänkte sällan på att han var starkare…..

  Gilla

  Svara
 4. Fast varför skulle man inte kunna städa efter en halv flaska vin, eller en hel, tänk vad bra det skulle gå, tralala,,,hej och hå, swisch och swosch, man poppar och sjunger i dammsugarslangen som värsta Gloria Gaynor, I will survive, I will surviiiiveeeee, och lallar man runt och letar dammtussar. Jag tror jag tar mig en hutt eller två nästa gång jag städar, fats det är nog ingen bra ide om man ska tvätat fönster..kanske.

  Gilla

  Svara
  • Efter några glas rödvin en fredag kväll är jag klubbad! Men efter ett par glas Whiskey kan jag blir riktigt busig, så nästa fredag blir det Whiskey och städning! 🙂 Och sjunga i dammsugarslangen!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: