RSS Flöde

Första semester-resan denna semester/erviluca

Postat den

Nu åker vi snart.

Bara Mellan duschat färdigt. ”Du får duscha snabbt idag!” säger jag innan han går in i duschen.

Men jag VET ju att ”snabbt” + ”Mellan” = finns inte. Mellan KAN INTE snabbt. Han är en Äkta ”Slow-motion-människa”, och har alltid varit. Han rör sej i Slow Motion och gör allt i slow motion. Ultra Rapid. Lååångsamt. Och ju mer man stressar honom desto långsammare går det.

”Duscha snabbt”….ha ha ha!

Vad trodde jag?!

Nåja.

Jag blir lite av en Speedy Gonzales när jag ska åka någonstans. Lite lätt hyperstressad och supernervig. Lite småirriterad och småhysterisk. Ibland Storhysterisk. Troligen för att jag i alla år haft ANSVARET för ALLT vid ALLA resor ÖVERALLT och det är som om det dom senaste åren helt enkelt Slagit Över. Eller så kan man säga att jag ”gått-in-i-väggen” vad gäller planera för resor och packa och förbereda och sånt. Det säger TILT i huvet, och det är inte så kul, när jag fortfarande har ANSVARET för Nästan-Allt, nuförtiden.

Ååååh, vad skönt det skulle vara att bara lyfta en färdigpackad väska och sätta mej i en bil och åka iväg! Och NÅGON ANNAN har bokat, köpt biljett, ser till att passen är med, fixat, packat, ordnat, håller reda på tider och väg osv. Ååååååh!

Men det kommer troligen inte att ske under min livstid. Det är bara att Gilla Läget och fortsätta Ta Ansvar och Hålla i alla trådar.

Ibland blir det FEL, när jag ska hålla i alla trådar, men jag lyckas ju alltid fixa till det i slutänden, så det är ju bra….men ändå! Med TILT i hjärnan är det inte lätt att hålla i alla trådar.

Snabbduschen har nu pågått ……länge!

Snart ska alla väskor bäras till bilen, hundarna ska skjutsas till hundvakterna på landet, pass ska hämtas hos Täby polisen och sen ska färden gå vidare mot Värtahamnen, där bilen ska parkeras och vi ska checka in på Tallink Silja för att kryssa oss över havet till Estland!

Jag hoppas hoppas hoppas vi får det MYSIGT med VARANDRA! För DET är det viktigaste!

Vi ses på söndag!

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Ha det så jättebra! Tallin är en underbar stad 🙂

  Gilla

  Svara
  • Tusen tack! 🙂

   Gilla

   Svara
   • Gott att se att du e4r aktiv med bloggen igen. Jag har sje4lv bf6rjat ircrodutena re5tt kf6tt till min diet, runt ett kilo vakuumpackad hf6grev slinker ner varje eftermiddag (74:- kg pe5 Lidl, riktigt gott om man ve4ljer ut dom fetaste bitarna) men e4r helt ny pe5 detta och efterlyser ge4rna tips pe5 vad som kan vara vettigt att e4ta i en re5 karnivor kost. Jag har le4st mycket i dina tidigare poster, men mycket av det e4r sve5rt att tille4mpa i en svensk storstad. T.ex. opastf6riserade mjf6lkprodukter har jag ingen aning om hur man skall fe5 tag pe5, och innehe5llet i kf6ttdiskarna e4r oftast skre4mmande sle4tstruket. Det e4r faktiskt bara tidigare ne4mnda hf6grev som fe5tt det att vattnas i munnen.Jag hoppas pe5 mycket matnyttigt de ne4rmsta dagarna!/Erik

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: