RSS Flöde

Hjärtat tar ett litet skutt av lycka! /erviluca

Postat den

Måndag. Sista arbetsveckan innan semestern. Det känns seeegt. Bara jag här. Jag brukar inte alls tycka att det är något problem att vara ensam – varken hemma eller på jobbet. Är nog rätt självständig, även om jag gillar Tillsammans väldigt mycket också. Men idag är det trist.

Men just idag känns det seeeegt och det känns som om veckan kommer att bli lååååång. Jag längtar efter MIN SEMESTER!

Mellan åkte till Skåne med en kompis + kompis familj igår. Han ska vara där ungefär 10 dagar. Första gången utan föräldrar så länge så långt bort. Jag är inte speciellt orolig eller rädd att det ska ”hända något”, men däremot har jag funderat på om han kommer att få kul, eller inte….

Jag funderar: ”Undrar om Mellan trivs och har det bra…om han ångrar att han åkte med….eller om han tycker det är kul?”

För att få svar på frågan SMS:ar jag till Mellan: ”Hej! Hur har du det? Kram. Mamma”.

Och då får jag svaret som får mitt hjärta att ta ett litet skutt av lycka:

”Det är askul!”

När en loj och seg 16-åring svarar på det sättet, så är det VERKLIGEN ASKUL!

Åh, vad glad jag blir!

Måndagen känns inte lika trist längre….

🙂

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. HejJag heter Torbjf6rn och bor i *piiip* utan ff6r Gf6teborg. Jag e4r ute och ff6rsf6ker hitta folk i Gf6teborgs trakten som he5ller pe5 med ne5gra prejkot som e4r liknande med ert eller ne5got annat roligt. Jag undrar om ni har ne5gra tips, alla ff6rslag e4r ve4lkomna. Det skulle var kul om man kunde hitta ne5gra lika sinnade som man kan dela eventuella prejkot eller funderingar med. Jag he5ller ff6r tillfe4llet pe5 med ett jetmotor prejkot baserat pe5 en lastbils turbo. Det blir knappast ne5gon dre4pare men skall bli en mer snygg och ve4lfungerande sak att ha i vardags rummet ne4r man e4r klar.Lite information om mig, Jag e4r 45 e5r men ke4nner mig som en 25 e5ring. Jag har he5llit pe5 med banracing och te4vlat ne5gra e5r, i Club Alfa-romeos te4vlings serie CAR. Jag byggde bilen ihop med en barndoms kompis men jag drog mig ur det prejkotet ff6r ne5gra e5r sen. Pga. att det inte gick att komma mycket le4ngre med den bilen, och att min kompanjon var nf6jd med det vi hade. Det e4r ff6r mig mer en utmaning att bygga och utveckla en att bara e5ka fort. Det e4r kul men de5 me5ste det hela tiden utvecklas annars ke4nns det menings lf6st. Jag har jobbar med tillverkning och konstruktion hela mitt liv.Det skulle vara kul om ni hade ne5gra ff6rslag.Med ve4nlig he4lsningTorbjf6rn (Kontaktuppgifter bortredigerade /Linus)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: