RSS Flöde

Positiva känslor inför sommaren…./erviluca

Postat den

….som visserligen redan startat, men ändå!

Min semester blir nog den bästa på många åååår, tror jag! Det känns så nu, när plötsligt pusselbitar faller på plats och semestern är Planerad. BRA planerad, dessutom.

Tänk att få åka kryssningsbåt med Grabbarna Grus till Tallinn! Det ska bli så kuuuul och vi ska umgås och ha det så myyysigt….

…fast jag vet ju också hur det KAN bli med tre luffsiga tonåringar som irriterat boxar varandra på armarna och småretas hela tiden….

…och tycker att jag är Värsta Piiinsam.

När vi är i Tallin ska Flisa och Milton bo i ett hus på landet, där det finns pool och en massa djur, och en stoooor tomt. När vi kommer hem från Tallin ska vi ”passa” huset och djuren i en vecka då den familjen ska åka iväg på SIN semester! Det är VERKLIGEN en win-win-situation! Det ska bli så kuuuuuul och härligt!

Poolen, alla djur och den stora tomten!  I en vecka! Åh, vad härligt!

Sen ska vi åka till Leksand och busa ”så inihelvete” på Sommarland. Vi ska bada bada bada, köra olika motorfordon och göra roliga grejer i äventyrsparken. På kvällarna ska vi spela kort och brädspel TILLSAMMANS – jag, grabbarna Grus och Kusinen.

Det ska bli så myyysigt!

Och om vi inte får någon hundvakt till hundarna (har frågat runt lite…) när vi är i Leksand, så tar vi med dom. Det går det med. Fast det blir bökigare. Men skitsamma! Me love them, och dom är värda allt extrabök!

 

Idag känner jag mej lite mer POSITIV än igår då jag körde hem Bilen.

Och nyss ringde killen som sålde bilen och hade ett lååååångt tal om hur han VERKLIGEN inte försökte lura mej och att jag kunde få använda hans kompis´kompis verkstad för att fixa grejerna med bilen, för han ville VERKLIGEN att allt skulle bli superbra för mej, och bilen, och han hade en låååång utläggning om olika delar i bilen och hela fadderullan…..

…så jag kanske inte är så lurad ändå.

Det verkar vara lite knepigt att hitta en Mercedes-verkstad i Åkersberga. Varför kan det inte vara som FÖRRITIDEN, då bilverkstäder lagade BILAR? Punkt.

”Förritiden” behövde man inte tanka sin bil själv heller, eller tvätta bilrutorna – det gjorde personalen på bilmacken. Man behövde inte ens kliva ur bilen när man tankade den. Man betalade genom bilrutan. ”Det var bättre förr”….

…och nu börjar jag bli gammal.

Men killen igår flirtade ”hejvilt” med mej, tills jag frågade hur gammal han var, och han svarade ”27” och då sa jag att jag har en son som är ett år äldre. Då vrålstirrade han på mej och sa att jag måste ha fått barn när jag var JÄTTEUNG….

…sen fortsatte han stirra en lång stund och så tog han sats och sa:

-”Får jag fråga hur gammal du är?!”

Jag svarade, och det visade sej att jag var 3 år äldre än hans ”gamla sjuka mamma”…..

Ha ha ha ha ha ha!

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Det är orättvist att du inte bor HÄR för jag vill ju passa dina hundar jättttttejättegärna. Dumma dig.

  Gilla

  Svara
 2. Hmmm, oj, tyve4rr =( Inget mys med hela familjen, inget peyssl Bara en massa vuxenbus denna ge5ngen! De4remot har jag ett je4ttestort ble5me4rke pe5 kne4et. Se5 jag vill ju anta att helgen var bra. Enligt en inte sme5barnsmamma Pussa pe5 sf6tnosen Viggo fre5n mig! KRAM pe5 er!

  Gilla

  Svara
 3. Mys!!! Vi hade oxe5 te4nkt ge5 pe5 bio, men mamma hade redan bokat biljetter till sig och Liam, och Cb4s pe4ron slukle bort = inget se4llskap e5t Billy se5 det blir film o mys hemma iste4llet!

  Gilla

  Svara
 4. Jag sitter med te4nda ljus och myser i sfofan. Lyssnar pe5 regnet utanff6r. Men ff6r att vara ff6rsta regndagen pe5 hela min semester se5 ke4nns det helt ok.Ha se5 kul pe5 bion

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: