RSS Flöde

Minsting är trött /erviluca

Postat den

Minsting, 180 cm ö h, är trött. Superdupertrött! Supderduperdundermegatrött!

Det är inte konstigt när kroppen exploderar åt alla håll med allehanda utväxter, VÄXANDE hit och dit och utveckling. Men man måste ju gå till skolan ändå! Har jag hört…  😉

Natten mellan söndag och måndag fick jag ett SMS i timmen hela natten där det stod ”Jag kan inte sova!”. När morgonen kom, och jag läste SMS:en, tyckte jag synd om honom och lät honom sova, och slippa skolan.

Natten mellan måndag och tisdag fick jag också ett SMS i timmen hela natten där budskapet upprepade sej: ”Jag kan inte sova!”. När morgonen kom lät jag honom sova ett tag, men väckte honom sedan för att dygnet ska bli rättvänt.

Natten mellan tisdag och onsdag fick jag också SMS varje timme, men väckte honom ändå ”i tid” och sa att ”Du måste gå upp ändå! För du måste vara trött på natten, och det är du inte om du sover på dagen!”. Det var jättesvårt att väcka, men det gick till slut.

På onsdag kväll sa jag att ”Du MÅSTE gå till skolan oavsett om du sover eller inte på natten och du får INTE SMS:a mej mer på natten!”. På natten fick jag ETT SMS: ”Jag kan inte sova, men jag minns inte om jag fick SMS:a dej eller inte…”.

På torsdagen kom han upp, men inte i tid, och jag var tvungen att åka till jobbet…. När jag kom hem sov han djupt tillsammans med Milton: ”Det var Milton som ville gosa så jag la mej i sängen med honom…inte för att sova, utan för att Milton ville det…” sa han som försvar.

I natt fick jag ett SMS: ”Jag har ont i magen!”. Ärligt talat tror jag inte på det, men jag orkar inte väcka och väcka och väcka och stressa och få hjärtinfarkt och alla andra infarkter – för det är otrooooligt stressande att försöka få upp en stor Dunderklump som bara vänder sej om och sover vidare – så han är hemma idag också. Nu sover han (08.45).

 

 

Ja, både Storing och Mellan har haft såna här perioder i högstadiet. Men båda hade det i åttan. Minsting går i sjuan…. Men han växer så att det är inte klokt, så det kanske är hans fysiska utveckling som tar fart tidigare än dom andras.

NÅGOT måste jag ju få skylla på!!

Spelberoende? Tja…det också. Kanske.

Igår tänkte jag:

 ”Nu är det bara två år kvar så är grundskolan slut för Minsting också, och man kan slappna av.” För så har det varit med dom andra. Två år kvar, av jobbiga läxor, krav och ”hinna till skolan” och utvecklingssamtal och hela tjottablängen!

NÄR MINSTING GÅR UT 9:AN ÅR 2015 HAR JAG HAFT BARN I GRUNDSKOLAN OAVBRUTET I SAMMANLAGT  25 ÅR!!!

Inte konstigt att jag är trött på att tjata om skolan och läxor och….bla bla blaaaaaaaa!

BLA!

 

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: