RSS Flöde

”Idag har jag knullat!”/erviluca

Postat den

aa3-årig pojke.jpg

Det är inte min son på bilden, för jag har ingen bild på honom som 3-åring, på datorn….Men killen på bilden är rätt lik sonen…

När äldsta sonen var 3 år kom han hem från dagis en dag och konstaterade:

-”Idag har jag knullat!”

-”Eeeee……Va??”

Min hjärna gick i 180…Vad säger ungen???

-”Jag har knullat idag!” upprepade han och tittade allvarligt, och stolt, på mej…

Jag tänkte att det är bäst att jag tar reda på vad han EGENTLIGEN menar…INNAN jag flipprar ut…

”Jaha….Hur gjorde du då?” frågade jag lugnt (fast jag kände mej alldeles omtumlad).

-”Tja….Jag stoppade min snopp i Annelies (4 år) snippa”, konstaterade han.

-”Jaaa….så gör man ju när man knullar”, konstaterade jag….

-”Hur var det då?” frågade jag vidare…

-”Skittråkigt! Jag tror inte jag ska göra det igen.” sa han och satte sej framför TV:n för att titta på Bolipompa…

Han satt tyst en liten stund, och sen sa han:

-”Annelie tyckte också det var tråkigt…”…

Nu då?!? Vad ska jag säga och göra nu????

Jag andades djupt och tänkte på vad han sagt och hur jag ska tolka det. Och sedan tänkte jag att antagligen hade dom (jätte-bästisar!) bestämt sej för att ”pröva hur det är att knulla” och trixat och fixat med sina små könsorgan, och sen ansett att dom hade ”knullat”.

Jag funderade på om jag skulle göra någon affär av det, eller inte, men bestämde mej för att det var ”småbarnstestande/lek” och inget annat, och eftersom sonen var så otroooligt tidig med att prata och uttrycka sej (han pratade rent vid 1,5 års ålder) så kunde han också sätta ord på allt han gjorde och tänkte (och dessutom med en helt ”ogenerad” mamma = jag, som berättat ALLT han frågat, tidigt, så hade han också ord på allt allt).

Så min äldsta son förlorade oskulden när han var 3 år.

Det måste jag påminna honom om! Idag är han 26 år…

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. schysst inställning

  Gilla

  Svara
 2. fniss, jag kommer ihåg att jag gjorde det med grannpojken när jag var 4, 5 år, han hette Uffe, och vi lade oss brevid varandar, sen var det klart.Det har jag inte tänkt på på åratal, men nu kommer jag ihåg det, fast jag berättade inte för mamma….

  Gilla

  Svara
 3. Haha, komiskt! Berätta hur han reagerar när du påminner honom om det! Jag hade garvat ihjäl mig om jag var i hans ställe. Det är verkligen en historia att dra för polarna 😉

  Gilla

  Svara
  • Ja, det ska jag! Han brukar läsa min blogg ibland…Får väl se om han gör det den här gången…Isåfall tycker jag att han ska kommentera här! Eller hur?!

   Gilla

   Svara
 4. Det tycker jag absolut att han ska göra om han ser detta =)

  Gilla

  Svara
 5. Svensk Rättvisa

  En bra story.- LIVET LEKER !

  Gilla

  Svara
 6. Måste få höra vad han sa och hur han reagerade när du berättade för honom…undrar om han minns=) kramizar

  Gilla

  Svara
 7. Kul men om det inte är han på bilden borde du nog inte använda den. Då det är någon annan på bilden som kanske inte vill illustrera din text.

  Gilla

  Svara
  • Äsch! Jag plockar alltid mina bilder via google, men oftast kommer dom från USA eller något annat engelsktspråkigt land…Har inte egna så det räcker….

   Gilla

   Svara
 8. ingen hedersmord från flickans föräldrars släkt då eller?(skojar)=)

  Gilla

  Svara
  • Ha ha ha! Jag berättade det inte ens för den familjen! Ville inte göra det för stort! Annelie fick väl berätta det för sina föräldar om hon ville…Undrar om hon gjorde det…

   Gilla

   Svara
 9. Jag gjorde ”det” också när jag var fyra med grannbarnet som var tre… Vi låg på varandra. Ingen höjdare! Men jag har gjort nya försök… dock inte med grannbarnet!

  Gilla

  Svara
 10. Äldste sonen

  Mamma ”Erviluca” har insisterat på att jag ska kommentera den här händelsen, men det lustiga är att uppdagandet inte överraskar mig alls. Jag har nämligen fått historien berättad för mig många gånger under uppväxten, men det har lilla mamma förstås glömt – hon brukar göra det! :)Jag undrar om jag inte har ett vagt minne av händelsen i sig. Men den var förstås ganska oskyldig.

  Gilla

  Svara
  • Jag tänkte väl att jag berättat den förut, men man (jag) har ju några ”storys” om dej (och dina bröder) som är Extra Bra, som jag antagligen kör om och om igen….(för er!)… Kram!

   Gilla

   Svara
 11. Jaag är en gammal jävel, var barn på den tiden sexualmoralen var helt annorlunda än i dag. När jag var 6, 7 år i slutet av 1940-talet lekte jag och en flicka i samma ålder från det närliggande villaområdet där fint folk bodde ”doktor” i en liten koja vi byggt, Flickans föräldrar överraskade oss på bar gärning, kom hem till mina föräldrar och klargjorde med övertydlighet att flickan och jag ADRIG fick leka med varandra igen. Så gjorde jag min första sexuella erfarenhet och borde förstås ha lärt mig att sex var fult. Men det lärde jag mig inte…

  Gilla

  Svara
 12. Jaag är en gammal jävel, var barn på den tiden sexualmoralen var helt annorlunda än i dag. När jag var 6, 7 år i slutet av 1940-talet lekte jag och en flicka i samma ålder från det närliggande villaområdet där fint folk bodde ”doktor” i en liten koja vi byggt, Flickans föräldrar överraskade oss på bar gärning, kom hem till mina föräldrar och klargjorde med övertydlighet att flickan och jag ADRIG fick leka med varandra igen. Så gjorde jag min första sexuella erfarenhet och borde förstås ha lärt mig att sex var fult. Men det lärde jag mig inte…

  Gilla

  Svara
 13. grymm sex storry själv blev jag av med oskulden när jag var 5:år

  Gilla

  Svara
 14. Såååå pinsamt men när jag va hela tio år så var jag störtkär i en kille i klassen så jag frågade tillslut om han ville knulla med mig. Hans första ansiktsutryck var det mest förbryllade man kan tänka sig men när jag hade tjatat ett tag så gick han med på det. Vi sa att vi skulle gå på toa till fröken och smög ut. Vi gick in på toan, klädde av oss (Först vägrade han.)och så satte han in snoppen i min snippa och jag höll på att kissa på mig. sedan lade vi oss ner och tryckte oss mot varandra. Men det allra pinsammaste var att vi hade GLÖMT låsa så en annan kille i klassen kom in och såg oss. Han stängde dörren direkt och sedan berättade han för alla i hela klassen. Vi blev retade i nästan en månad. Sedan dess har jag inte knullat mer!

  Gilla

  Svara
 15. Ja så kan man också skriva om man är kåt på uppmärksamhet utan gränser.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: