Inga kläder alls! /erviluca

Postat den

maskrosor

Nu är det vår!

Nej, det är sommar! På tre-fyra dagar blev det sommar. Och vad händer då? Jo, jag kikar in i garderoben och jag har INGA KLÄDER!

Pust!

kläder i garderob

Samma visa varje vår/sommar: Inga kläder. ”Vad hade jag på mej förra sommaren??” liksom. Jag är inte sån som hänger undan vinterkläderna och tar fram sommarkläderna – jag har ”same – same” allways. Liksom.

Fast jag använder inte dom somriga blusarna på vintern. Nån måtta får det vara på eländet!

kasta kläder

Nu skulle jag vilja slänga ALLA kläder jag har, och börja om från början. För jag har bara FULA kläder! HUUUUUUR ska jag klara sommaren?

burqua.jpg

Det blir hijab/burqua för mej (fast jag är helt emot det! Men tänker jag efter har dom iallafall NÅGOT syfte: Har man inga kläder kan man alltid gömma sej i ett tält. Liksom).

*suckar*

Life is hard.

Jag vet: Super-i-landsproblem, men man måste väl få vara vanlig och ”här och nu” också! Inte bara alltid tänka på Dom Svaga och Alla Andra, som jag annars har en förmåga att göra.

tom garderob.jpg

Just nu tänker jag på MEJ och JAG har inga kläder!

Punkt.

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Inte jag heller! Bjud in till ”Klädbytarparty”? Dvs så många du kan i ”typ” samma storlek. Går att kombinera med knytis!

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar