Blivande städbar-toalett-uppfinnare

Postat den

 

Vem faan har konstruerat toaletter och handfat?

Toaletten suuuuger åt sej skit (!) och dammpartiklar och allt möjligt! Och så sätter sej skiten UNDER toalettkanten, för där är det en liten böj. Sen är det lite böjar bakom och under och små hål och duttar lite här och där för att…..Ja, för att VADDÅ!? För att retas? För att samla dammpartiklar och kissdroppar? Varför är det inte bara en rak mojäng rakt ner? Punkt, liksom. Eller varför hänger inte alla toaletter på väggen så att man kan tvätta UNDER dom?

Och varför är det böjar och veck på handfat också? Och sen ett rakt rör under (hurra!) men sen en mojäng över foten, liksom. Why? Det samlas ju gegga där. Och damm.

Och varför är det tvåhundra veck på alla element? Är det en Riktig Retsticka som hittat på dom, eller har hen aldrig städat?

Och varför sitter element PRECIS så nära väggar så att man INTE kommer åt med dammsugar-röret? Samarbetar element-tillverkarna med dammsugar-tillverkarna så att vi konsumenter ska köpa fler attiraljer till dammsugarna? Är vi helt enkelt utsatta för en Komplott??

Värmer inte element lika bra om dom inte är guppiga?

The vent behind the sink vents both the sink and the toilet.

För att inte tala om alla rör som sitter från element och såna grejer….dom är dammsamlare av första graden.

Som TUR är ser jag inte allt damm, eftersom jag inte ser så bra utan glasögon nuförtiden, men när jag häromdagen satte på mej glasögonen nära ett element , blev jag lite chockad, och tog snabbt av mej glasögonen igen.

Researchers have discovered that the chemical AAQ temporarily restores some sight in blind...

”Det man inte vet har man inte ont av”….men nu VET jag ju och det STÖR mej.

Hemma hos mej städar nämligen jag – eller ingen. Så enkelt är det. Inget tjaffs om städning alls. Ostädat eller städat handlar helt om MOI.

Man kanske skulle bli ”städbara-element-uppfinnare” eller ”städbar-toalett-uppfinnare”….

….eller kanske självstädande element och toaletter….?

Hm.

*funderar vidare*

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Svar: En man, en man, en man samt en man. Fast nyare toaletter/handfat sitter ofta på väggen. Noterade första modellen direkt! Elementen har tyvärr inte utvecklats så mycket….. Fundera på din framtida yrkeskarriär, eller så kan du vara konsult!

    Gilla

    Svara
  2. Ja, jag är gärna konsult! Vem vill ha mej?!?

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar