Idiotiskt med kläder som måste strykas /erviluca

 

I garderoben hänger ett gäng blusar, varav alla BORDE strykas och några MÅSTE strykas. Blusarna som ”borde” strykas, kan jag ha ibland, fast dom är skrynkliga. Det ser inte såååå fult ut (och den som stör sej på det, kan väl….PIIIIP). Dom blusar som MÅSTE strykas har jag nu hängt ut, och planerar att stryka. Typ nu. Strax.

Jag stryker ungefär var 3:e månad. Däremellan hänger ”måste-strykas-blusarna” på en irriterande rad i garderoben. Dom hänger där och ropar ”du-borde-stryka-oss!” så fort jag öppnar dörren. ”Fuck you!” säger jag tillbaka.

Throw away ALL the trash!

Nu står jag i valet och kvalet om jag ska kasta/skänka bort alla ”måste-stryka-blusar”, för jag tycker det är såååååååå löjligt och fånigt och knäppt att man måste:

1. Tvätta

2. Stryka

3. Använda

….för att sedan börja om från 1. efter EN användning.

Vilket slöseri med tid!

Och det är ju sååååååååååååååååååååå tråkigt att stryka!

Bored

Jag nästan kräks av tråååkighet.

Så: Ska jag kasta dom fina, men otroligt löjliga, blusarna, eller ska jag ge dom stryk en gång till, och bestämma mej senare?

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Det är inte det roligaste att stryka…Jag ställer mej framför TVn och kollar på en film eller nåt samtidigt…det hjälper!

    Gilla

    Svara
    • Det hjälper inte mej! Jag skulle verkligen ALDRIG stryka om jag inte hade TV:n på samtidigt, men det är ju så tråååkigt ändå! Och sen ska man använda blusen EN gång och sen börja om igen…. Bläh!

      Gilla

      Svara
  2. Maud Riemer Bommelin

    Jag köper bara strykfria kläder! Håller med dig fullständigt! Sälj på loppis… eller släng dem…. eller lägg dem i sån där skänka-bort-låda! 🙂

    Gilla

    Svara
  3. Hur många män står framför TV:n och stryker? Nä, det gör någon annan eller så har de strykfritt från början… Fundera på det där med att skänka bort…

    Gilla

    Svara
    • Jag kanske skulle skaffa mej en man ”som står framför TV:n och stryker”…. Å andra sidan verkar det vara knepigt att skaffa en som inte står framför TV:n och stryker också…. Hm….

      Gilla

      Svara

Lämna en kommentar