Värsta drömmen! /erviluca

Postat den

Jag hade ”värsta drömmen” i natt. En dröm som gjorde att jag försov mej, och som gjorde att jag vaknade med ett ryck och knappt visste var jag var, och om mobilen ringt eller nåt! En dröm, som jag egentligen hade velat ”drömma färdigt” och ”få svaret” på, men å andra sidan kanske det var Meningen att jag skulle vakna när jag gjorde….

…så att mitt kära Undermedvetna nu ska få kika fram lite och visa mej Kloka Vägar, eller bara Andra Vägar här i livet.

Typ.

Jag gillar häftiga drömmar som SÄGER NÅGOT. Man VET att drömmen försöker TALA OM NÅGOT, och så får man sätta sej ner och klura på vad det är som jag måste förstå, eller lära mej.

När jag gick i terapi ”för 100 år sedan” hade jag några FANTASTISKA drömmar, som jag också skrev ner…..

…med en Riktig Bläckpenna på Vanligt Papper i en Vanlig Dagbok – för på den tiden, förstår du lilla vän, fanns det inga datorer, och bloggarna var alltså inte uppfunna än.

Dom drömmarna återkom jag till flera gånger och förstod mer och mer vad dom ville säga mej, och vad jag behövde tänka på och förstå om mej själv. För att kunna ta Steg Framåt i Livet.

För Meningen med Livet är ju att man ska Utvecklas Framåt. Ta små eller stora steg i sin utveckling framåt, till en Bättre och Godare (med-)människa, för sej själv och för andra och Mänskligheten.

Oj, vad det blev Stort! Men så är det ju.

Inte för att just lilla jag ska kunna Rädda Hela Mänskligheten genom att jag drömmer häftiga (och utvecklande) drömmar ibland…

…men en droppe i havet är det ju iallafall!

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. I amibavi i ujuwayah iteruge hapazanuz vehuyi irevu gawomaze rapu esi zidef ox!!

    Gilla

    Svara

Lämna en kommentar